Restaurant - productie, retetar, gestiune
Scris: Sâm Apr 04, 2015 11:16 am
Buna ziua,
Am si eu o intrebare sau mai bine zis, mai multe intrebari.
1. Detin un restaurant care are si bar, cum fac inregistrarile pe bar dar si pe bucatarie tinand cont ca pentru bar am si marfa dar si materii prime care intra in retetar.
In intrari, la facturi, selectez tip nedefinit sau materii prima respectiv marfa?
Nu imi dau seama cum sa le fac ca sa se faca scazamantul asa cum trebuie.
Daca aleg nedefinit ii bag eu contul 371.bar dar dau marfuri imi ia el direct contul 371 fara analitic.
Vreau sa tin evidenta zilnica la marfa si la materie prima atat pe bar cat si pe restaurant si trebuie sa fac descarcarea zilnic.
M-am incurcat rau de tot si am nevoie de ajutor.
Va multumesc anticipat!
Am si eu o intrebare sau mai bine zis, mai multe intrebari.
1. Detin un restaurant care are si bar, cum fac inregistrarile pe bar dar si pe bucatarie tinand cont ca pentru bar am si marfa dar si materii prime care intra in retetar.
In intrari, la facturi, selectez tip nedefinit sau materii prima respectiv marfa?
Nu imi dau seama cum sa le fac ca sa se faca scazamantul asa cum trebuie.
Daca aleg nedefinit ii bag eu contul 371.bar dar dau marfuri imi ia el direct contul 371 fara analitic.
Vreau sa tin evidenta zilnica la marfa si la materie prima atat pe bar cat si pe restaurant si trebuie sa fac descarcarea zilnic.
M-am incurcat rau de tot si am nevoie de ajutor.
Va multumesc anticipat!