Probleme detasare salariat
-
Probleme detasare salariat
Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema stringenta, si anume: salariat X detasat in decembrie 2014 pe o perioada de 6 luni, in iunie primeste propunere de prelungire cu inca 6 luni a detasarii. Se aproba prelungirea, se intervine in revisal pentru prelungirea detasarii. Angajatorul- ma rog, contabilul - se trezeste in situatia incurcata de prelungire detasare. Am incercat sa ajut, citind pe forumul Saga ceea ce s-a scris. Ok, se poate inceta detasarea si efectua una noua, cu prelungirea celei initiale, Revisal neacceptand modificarea intervalului de detasare. Problema este ca operatorul in Revisal nu poate vizualiza angajatul in Detasare, in concluzie nu poate opera nimic, nici incetare, nici corectie, nimic. Suspendarea in schimb, se poate realiza, dar nu vad la ce ii poate folosi. Interesandu-ma personal subiectul, va rog sa ma ajutati cu un sfat. E de rau ca nu se poate vedea detasarea? Eu banuiesc chiar ca nu s-a facut detasarea corect in decembrie, altfel, cum ar putea sa nu se vada?
-
Re: Probleme detasare salariat
Verificarea detasarii se poate face in revisal din "rapoarte/salariat"
Se opereaza mai intai incetarea detasarii, iar mai apoi se face una noua
Se opereaza mai intai incetarea detasarii, iar mai apoi se face una noua