Buna ziua,
Am o societate si doresc sa o dizolv, doar ca am o angajata care doar ce si-a inceput concediul prenatal, in maxim 40 de zile o sa-mi iasa dizolvarea cu totul. intrebarea mea este ce fac cu concediile ei si cum ii las situatia in viitor avad in vedere ca nu-i pot inceta contractul de munca fiind in concediu medical.
Multumesc !
disolvare societate// angajat in concediu medical
-
Re: disolvare societate// angajat in concediu medical
ART. 32 - OUG 158/2005
(1) In cazul ?n care, potrivit legii, angajatorul işi suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia incetează prin: divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile prevăzute la art. 2 alin. (1), care s-au născut anterior ivirii acestor situaţii, se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate.
(1) In cazul ?n care, potrivit legii, angajatorul işi suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia incetează prin: divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile prevăzute la art. 2 alin. (1), care s-au născut anterior ivirii acestor situaţii, se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!