Buna ziua.
Stie cineva daca pot dezactiva confirmarea pentru produs introdus de doua ori pe factura.
PRODUS INTRODUS DE DOUA ORI PE FACTURA
-
- fagarasa176
Re: PRODUS INTRODUS DE DOUA ORI PE FACTURA
Nu ai cum...si pe mine ma deranjeaza
Daca tot ai deschis subiectul hai sa ma bag si eu.
In momentul cand ai acelasi produs pe factura de cel putin doua ori si vrei sa listezi certificatul de garantie se intampla o "chestie"
Chestia este ca pe certificatul de calitate iti apare doar o singura data articolul respectiv.
Produsele vandute de societate pot avea dimensiuni diferite, depinde cum le doreste debitate clientul.
In momentul listarii certificatului trebuie sa fac un mic artificiu avand in vedere ca nu preia toate produsele din factua si nici nu ai unde sa modifici de mana cantitatea.
Are cineva o idee???
Daca tot ai deschis subiectul hai sa ma bag si eu.
In momentul cand ai acelasi produs pe factura de cel putin doua ori si vrei sa listezi certificatul de garantie se intampla o "chestie"

Chestia este ca pe certificatul de calitate iti apare doar o singura data articolul respectiv.
Produsele vandute de societate pot avea dimensiuni diferite, depinde cum le doreste debitate clientul.
In momentul listarii certificatului trebuie sa fac un mic artificiu avand in vedere ca nu preia toate produsele din factua si nici nu ai unde sa modifici de mana cantitatea.
Are cineva o idee???
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
@neacsur963 nu se poate dezactiva dar mie mi se pare bine așa această verificare și avertizare. Doar trebuie să mai dați un ALT+Y sau un click pe YES și mergeți mai departe.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Eu as dori sa pot dezactiva aceasta verificare. La en-gros se comercializeaza pe serie (mai multe produse de acelasi tip dar cu marimi sau caracteristici putin diferite. Am din 10 produse pe factura si 6 produse identice .Alt+Y este o combinatie de taste mai incomoda ca Alt+D sau Alt+S. Daca introduc limba romana in Win imi apare combinatia Alt+D mult mai comoda dar tot este o activitate in plus nerepetitiva. La operare facturilor e foarte importanta repetitivitatea, o operatie in plus te incurca. Sugerez sa se introduca posibilitatea desactivarii acestei verificari pentru cine nu o doreste (undeva in setari).
Bună ziua,
Știe cineva dacă s-a introdus posibilitatea dezactivării acestei verificări?
Sunt în același situație ca și neacsur.
Mulțumesc.
Știe cineva dacă s-a introdus posibilitatea dezactivării acestei verificări?
Sunt în același situație ca și neacsur.
Mulțumesc.
Daca ai produse diferite, de ce folosesti acelasi articol pentru fiecare, de ce nu creezi articole diferite?