furnizori perioada
furnizori perioada
Buna ziua, situatia furnizorilor pe perioade de timp o poate face programul saga? daca da cum?
Re: furnizori perioada
Situatii listari->Situatie furnizori.. alegeti perioada filtrati ce va mai trebuie si Gata.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ok, la situatii furnizori trebuie sa intru la scadentar, sa aleg 30 zile, 90, 365 de zile? Trebuia sa trec atunci cand am introdus furnizorri si scagdenta?
- fagarasa176
In situatie furnizori alegi in stanga sus perioada
Ai spus ca vrei sa vezi o situatie a furnizorilor pe perioade...nu un scadentar
Ai spus ca vrei sa vezi o situatie a furnizorilor pe perioade...nu un scadentar
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Atunci sa ma fac inteleasa, in date informative F 30,bilant, la date privind platile restante, programul nu le face.
Nu chiar asa nu le face programul pe vechimi.30 60 90..zile etc.
Dar le puteti face din filtre pe rand din situatii furnizori-> scadentar, alegeti perioada de la inceput pana la 30.06.2015 (de ex) si puneti nr de zile fa <Facturi scadente si neachitate de..> 30 apoi 60, 90 etc.. situatia se poate vedea pe ecran si tipari cu butonul din stanga jos.
Dar le puteti face din filtre pe rand din situatii furnizori-> scadentar, alegeti perioada de la inceput pana la 30.06.2015 (de ex) si puneti nr de zile fa <Facturi scadente si neachitate de..> 30 apoi 60, 90 etc.. situatia se poate vedea pe ecran si tipari cu butonul din stanga jos.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Vreau sa vizualizez ce facturi de furnizori am scadente pe data de 18.07.2016, de exemplu.
Imi spuneti, va rog, cum procedez?
Multumesc!
Imi spuneti, va rog, cum procedez?
Multumesc!