PRELUARE REVISAL DIN SAGA IN PROGRAMUL ITM

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
[email protected]

PRELUARE REVISAL DIN SAGA IN PROGRAMUL ITM

#1 Mesaj de [email protected] »

Stie cineva cum se poate exporta baza de date REVISAL din SAGA in programul ITM?
Fisierul generat de SAGA nu poate fi preluat in programul de la ITM.

Multumesc mult!

balazse

Re: PRELUARE REVISAL DIN SAGA IN PROGRAMUL ITM

#2 Mesaj de balazse »

Nu este posibil. Din pacate cei de la ITM nu au pus la dispozitie o descriere cum s-ar putea realiza asa ceva.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

@fortang565 la ce fisier va referiti ?
aveti evidenta in revisal din Saga si nu reusiti ce ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

[email protected]

#4 Mesaj de [email protected] »

nu reusesc sa-l preiau in programul REVISAL de la ITM

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

pai intrebarea era pt ce sa il importati in revisal de la ITM? nu ati reusit ceva din Saga sau..?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

[email protected]

#6 Mesaj de [email protected] »

Motivul este urmatorul: REVISAL-ul in care am lucrat este in SAGA si trebuie sa predam baza de date REVISAL unei persoane care nu foloseste SAGA, foloseste alt program de conta si vrea sa importe arhiva in programul REVISAL de la ITM.

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

ok,
asa cum a spus balasze, programul de la ITM nu are posbilitatea de import deoarece nu s-a comunicat structura de import a datelor pe programul lor si nu s-a putut face interfatarea.
cine preia revisalul trebuie sa-si introduca manual istoricul salariatilor pe revisal ITM, sau sa solicite contra cost de la ITM baza de date care se poate importa pe programul lor.

[email protected]

#8 Mesaj de [email protected] »

Multumesc mult!

vargaa

#9 Mesaj de vargaa »

Buna ziua,
Eu am folosit programul pus la dispozitie de cei de la ITM, si as vrea sa-l folosesc pe cel din Saga de acum. Cum trebuie sa procedez? pot face import din Revisal sau trebuie sa introduc de mana datele? Vor fi transmise bine avand in vedere ca nu am mai folosit revisalul din Saga,nu stiu cum sa procedez sa nu fac vreo gafa... :(

saucan

#11 Mesaj de saucan »

Buna ziua,am o problema,am schimbat calculatorul si nu am salvat baza de date din revisal si nici nu am copiat programul. Acum am copiat din nou de pe net programul Revisal si am avut un Revisal Backup din iulie 2014,l-am introdus in noul Revisal dar normal ca nu am toti salariatii ,mai pot face ceva?sau trebuie introdusi manual in program? In TEMP am toate contractele cu fisierele de date si xml,ma ajuta cumva?sau pot salva registrul evidenta salariati din Saga in Revisal? va multumesc

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Si nu poti accesa vechiul program?
Daca nu ai ultima salvare atunci trebuie sa completezi din nou ReviSal-ul, dar problema este ca daca nu introduci identic cum ai facut anterior este posibil ca in serverele celor de la ITM sa apara contractele dublate.
Daca faci import de fisier XML in programul Saga nu ai istoricul, ca urmare iar nu ai facut nimic.

herganiec

#13 Mesaj de herganiec »

mai bine mergi la ITM si platesti si primesti arhiva care o restaurezi in programul lor de pe calcualtorul tau.

balazse

#14 Mesaj de balazse »

Cum adica primesti arhiva? de cand?
Poate primesti in forma listata si tot te joci ceva timp.

cernatv

#15 Mesaj de cernatv »

Depinde de numărul de angajați. Dacă sunt mulți, îți dau arhiva, dacă nu, numai listarea.

Scrie răspuns