Buna ziua,
Am preluat evidenta la o moara de grau si nu am clare urmatoarele:
-in modulul productie nu stiu cum sa fac ca din graul care este achizitionat sa obtin faina si tarate. Din cate am vazut pot sa obtin un produs finit din mai multe materii prime, dar nu potsa obtin mai multe produse finite dinaceeasi canfitate de grau. Pentru ca daca introduc 2 pozitii una cu faina si una cu tarate ca produse finite si completez la materie prima de fiecare data graul consumat o sa mi se dubleze cantitate de grau.
-cum se inregistreaza in modulul intrari graul care a fost primit gratuit ca urmare a prestarii serviciului de macinat.
Va multumesc
productie moara
Re: productie moara
-completezi consumul de materie prima numai la primul produs finit, nu si la al doilea.
-nu este grau primit gratuit, este plata serviciului efectuat. Inregistreaza 301=704.
-nu este grau primit gratuit, este plata serviciului efectuat. Inregistreaza 301=704.
-
Re: productie moara
buna ziua,
stimati colegi , am citit dar m-am ametit de tot.
ce document intocmesc la primire cereale de la pers.fizice?, si in ce cont il inregistrez ?, Mentionez ca ii-ul respectiv retine, ca plata , uium . Cum fac inregistrarile in Saga ?.
ptr pers fizice ar trebui casa de marcat , la plata uium in bani, dar ptr plata in natura cum procedez?
multumesc frumos.
stimati colegi , am citit dar m-am ametit de tot.
ce document intocmesc la primire cereale de la pers.fizice?, si in ce cont il inregistrez ?, Mentionez ca ii-ul respectiv retine, ca plata , uium . Cum fac inregistrarile in Saga ?.
ptr pers fizice ar trebui casa de marcat , la plata uium in bani, dar ptr plata in natura cum procedez?
multumesc frumos.