buna ziua,
as avea nevoie de ajutor - de ceva vreme intampin o dificultate; inainte gaseam in program un folder cu numele PERSONAL, pe care il importam pe alt calculator pentru a transfera doar datele cu privire la personal; acum acest folder lipseste cu desavarsire (nu stiu exact ce s-a intamplat) si nici nu reusesc sa transfer doar datele privind personalul.....ma puteti indruma?
multumesc anticipat
PERSONAL
- fagarasa176
Re: PERSONAL
Diverse-->Import Date-->Import date din arhiva generata din SAGA
Alegeti arhiva, alegeti perioada, salvati, in partea dreapta bifati salariati si state salarii
La validare se vor importa modulele selectate.
PS: inainte de import faceti o salvare a bazei de date pentru orice eventualitate
SFAT...mare atentie, daca nu va pricepeti mai bine cereti ajutor unui cunoscator
Alegeti arhiva, alegeti perioada, salvati, in partea dreapta bifati salariati si state salarii
La validare se vor importa modulele selectate.
PS: inainte de import faceti o salvare a bazei de date pentru orice eventualitate
SFAT...mare atentie, daca nu va pricepeti mai bine cereti ajutor unui cunoscator

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua,
Au angajat pe o persoana cu 4 ore pe saptamana. cum sa fac inregistrarea in saga la salariati?
Au angajat pe o persoana cu 4 ore pe saptamana. cum sa fac inregistrarea in saga la salariati?
Il inregistrezi cu 24 ore/luna si in fiecare luna vei modifica manual nr de ore lucrate.