Buna,
In meniul productie am incercat sa folosesc optiunea"import articole si cantitati din fisiere" ca sa nu adaug fiecare articol pentru ca sunt foarte multe. Problema este ca nu se importa toate articolele si nu inteleg de ce.
Mentionez ca excelul pe care vreau sa il import il generez din meniul "situatie stocuri".
Aveti idee care ar fi problema? Ma lovesc de chestia asta in fiecare luna.
Merci
Import articole si cantitati din fisiere
Re: Import articole si cantitati din fisiere
La mine functioneaza. Din tabelul exportat lasi doar coloana cu codul articolului si cantatitatea (poti lasa si denumirea dar aceasta nu se va prelua).
Pentru articolele care nu se importa ar trebui sa verifici ce fel de tip de articol este si daca este "consumabil".
Pentru articolele care nu se importa ar trebui sa verifici ce fel de tip de articol este si daca este "consumabil".
Re: Import articole si cantitati din fisiere
Am lasat intradevar doar coloanele cu cantitatea si codul.
Fiind acelasi tip contabil pentru toate articolele (materii prime) are bifata optiunea "consumabil".
Nu stiu ce sa zic, probabil sunt foarte multe articole si din cauza asta nu se preiau toate .
Fiind acelasi tip contabil pentru toate articolele (materii prime) are bifata optiunea "consumabil".
Nu stiu ce sa zic, probabil sunt foarte multe articole si din cauza asta nu se preiau toate .