Buna seara,
As dori sa emit facturi de la doua locatii . La punctul de lucru exista un calculator in care as dori sa instalez programul SAGA C numai pentru emiterea de facturi iar la sediul social folosirea programului se face intr-un alt calculator atat pentru emiterea de facturi cat si realizarea contabilitatii firmei . Doresc sa stiu daca programele SAGA C instalate in cele doua calculatoare trebuie sa fie actualizate simultan ca sa se poata face preluarea iesirilor emise la punctul de lucru in vederea definitivarii contabilitatii. Daca intr-un calculator am SAGA C versiunea 458 si in celalalt calculator am SAGA 457 preluarea de date este compatibila sau trebuie sa fie aceiasi versiune permanent, adica actualizarea sa se faca simultan . Cum trebuie inceputa numerotarea facturilor in cel de al doilea calculator pentru a nu exista posibilitatea unor iesiri cu acelasi numar . Sper ca m-am facut inteleasa .
Multumesc
facturi
-
Re: facturi
Chiar acum ar trebui sa fie aceeasi versiune pe ambele calculatoare, deoarece, chiar si formatul facturilor este diferit de la o versiune la alta. Dupa aceea poti face importul doar de facturi emise din meniul <<Diverse / Import date>>> .
Initial trebuie sa faci de pe cel de-al doilea calculator <<Diverse / Export date>> si alegi din acea fereastra < Iesiri>.
Initial trebuie sa faci de pe cel de-al doilea calculator <<Diverse / Export date>> si alegi din acea fereastra < Iesiri>.