Setare Extensie Declaratii Anaf
Setare Extensie Declaratii Anaf
Buna seara,
Am schimbat calculatorul si am setat in extensia de declaratii unde sa-mi salveze declaratiile.
Am setat sa se salveze in fisier C:\TEMP\DECLARATII ONLINE,dar declaratiile cand le salvez le duce in TEMP in foldere separate D112, D300 etc.
In folderul TEMP am folder DECLARATII ONLINE.
Nu mai stiu ce trebuie modificat.
Multumesc !
Am schimbat calculatorul si am setat in extensia de declaratii unde sa-mi salveze declaratiile.
Am setat sa se salveze in fisier C:\TEMP\DECLARATII ONLINE,dar declaratiile cand le salvez le duce in TEMP in foldere separate D112, D300 etc.
In folderul TEMP am folder DECLARATII ONLINE.
Nu mai stiu ce trebuie modificat.
Multumesc !
Re: Setare Extensie Declaratii Anaf
Cel mai bine iti creezi undeva un folder "declaratii" (sau declaratii 2016) unde iti salvezi declaratiile si setezi acel folder pentru extensie.
di daca le lasati in D:\TEMP asa cum le face programul pe foldere separate..?
e mult mai usor si stii de unde sa le transmiti si unde le gasesti pt a le copia pt siguranta pdf.
e mult mai usor si stii de unde sa le transmiti si unde le gasesti pt a le copia pt siguranta pdf.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nu prea imi place acea varianta. Este posibil sa fi generat, semnat si transmis declaratia. Din greseala mai generezi o data, dar iti dai seama ca nu trebuia si renunti.
In acest caz nu mai ai declaratia.
Pana la urma fiecare isi organizeaza fisierele cum doreste, posibil sa am o gandire gresita in acest sens, dar asa mi se pare mai de siguranta.
In acest caz nu mai ai declaratia.
Pana la urma fiecare isi organizeaza fisierele cum doreste, posibil sa am o gandire gresita in acest sens, dar asa mi se pare mai de siguranta.
Folderul în care se salvează declarațiile se setează în SAGA. Programul de declarații îl preia de acolo ca folder de monitorizare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
asa e si e cel mai simplu.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Dar si atunci o data generat din greseala o declaratie suprascrie cel existent care deja a fost semnat si transmis.
Aşa este!Am păţit-o şi eu şi nu numai o singură dată!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
si pentru ce va mai intereseaza o declaratie, daca ati transmis-o cu ceva timp in urma iar din "greseala" ati mai generat-o o data sa zicem?
Tot nu vad rostul.
Cand am facut o declaratie, am validat-o si transmis-o, o listez cu recipisa, o am in d:\temp\xxx.. daca peste ceva timp o generez iarasi din neatentie asta e. nu mai conteaza ca e data deja.
Tot nu vad rostul.
Cand am facut o declaratie, am validat-o si transmis-o, o listez cu recipisa, o am in d:\temp\xxx.. daca peste ceva timp o generez iarasi din neatentie asta e. nu mai conteaza ca e data deja.
E distractiv când ești luat "la smotocit" peste câțiva ani. De lene să nu mai cauți prin arhivă, dai de câteva ori din mouse. Și ce să vezi..... surpriză. Datele scoase la imprimantă nu mai sunt aceleași cu cele înregistrate la fisc. Și dă și linge prin praful pus pe actele vechi....
Şi pe asta am păţit-o! 

Multe ai mai patit. 

Păi, altfel, nu simt că trăiesc!
Dacă ne-am apuca să scriem fiecare în parte, cam câte am păţit de la începutul vieţii noastre de contabil şi până azi, cred că ne-am amuza grozav pe-aici!Mi-e greu să cred că voi n-aţi păţit nimic, niciodată şi că v-aţi născut direct economişti! 

Imi amintesc de primul job (dupa ce am iesit de pe bancile scolii) unde trebuia sa lucrez in excel fara mare experienta de a lucra pe calculator in afara de jocuri, si cumva am ascuns bara de instrumente. Sa vezi distractie si nervi pana sa il repun la loc (mi-a luat destul de mult timp, dar am reusit pana la urma). 

Oooo, eşti tare, dacă la primul job aveai calculator şi jocuri...
Eu la primul job am avut parte de întocmirea balanţei manual, în trei exemplare, cu indigo musai negru şi cred că balanţa aia avea un metru lungime...

Eu la primul job am avut parte de întocmirea balanţei manual, în trei exemplare, cu indigo musai negru şi cred că balanţa aia avea un metru lungime...