corectie D300
corectie D300
Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie , la 30.06.2015 4424 din balanta nu are acelasi sold cu cel din D300 , in sept si dec la fel , diferenta este destul de mare 3000 lei , in D300 s-a preluat manual soldul din decontul anterior si asa la toate deconturile din sept dec, nu are bifa de preluare automata . Trebuieste facuta cerere de corectie pt cele 3 trim la D300 si se depune varianta corecta sau se regularizeaza in urmatorul decont ? mentionez ca toate deconturile erau cu tva de recuperat iar la decembrie s-a bifat recuperare .
Re: corectie D300
Află de ce e diferență.
sunt cu tva la factura dar imi apar diferente din livrari si achizitii ca neexigibil si nu inteleg de ce

si la sfarsitul lunii sept a regularizat automat niste sume intre 4428.TP si 4428.TI dar la decembrie nu a mai regularizat automat programul
-
Lucrati cumva cu import de date? Daca lucrati cu import de date atunci la incasarile sau platile care sunt pentru o alta luna decat luna in curs nu sa realizeaza cuplarea fact cu plata/incasarea.
Si eu mi-am dat seama tarziu de acest lucru deoarece atunci cand verificam banca imi apareau sume pe coloana de TVA si credeam ca se preiau si in jurnale.
Si eu mi-am dat seama tarziu de acest lucru deoarece atunci cand verificam banca imi apareau sume pe coloana de TVA si credeam ca se preiau si in jurnale.
Nu lucrez cu importuri de date dar nu stiu din ce motive nu mi-a legat clienti si furnizori de plati si incasari , in luna de operare au bifa ca si cum ar fi fost cu tva la incasare, acum ii tot vad pe operatiuni neexigibile chiar daca au fost achitate sau incasate . Nu am nici o idee mai buna decat sa fac regularizare la tva pe decembrie dupa jurnale si balanta