Buna ziua , sunt nou si am doua intrebari :
1. ce cod se foleseste in saga , pentru plati
am facut plati in plus catre finante ( tva , impozit venit )
2 .Cum fac compensare cu o firma de colaborare de transport
am emis facturi cu tva ( nr 3 ) , fara chitante ( plata banca ) iar in schimbul banilor am primit o factura de debite dauna , cu suma fara tva
compensare
Re: compensare
1. Folosiți SAGA C sau PS? În SAGA C se înregistrează pe conturile corespunzătoare.
În PS pe tipuri de operații. TVA pe decontări, impozit pe venit datorat de PFA pe cheltuieli nedeductibile, tot ce ține de salarii - debitele - pe cheltuieli deductibile
2. Răspunsul depinde în funcție de programul utilizat.
În PS pe tipuri de operații. TVA pe decontări, impozit pe venit datorat de PFA pe cheltuieli nedeductibile, tot ce ține de salarii - debitele - pe cheltuieli deductibile
2. Răspunsul depinde în funcție de programul utilizat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Folosesc saga C
1. ce cod folosesc pentru a se inregistra plata ( nu am gasit greseala platii in plus ) ,
am primit de la finante extras de cont ca am platit in plus ( suprasolvire ) , la Tva si Cont unic BS
Apoi am primit instiintare ca bani depusi in plus au stins - tva
- impozit venit
- impozit venit salarii
2.
1. ce cod folosesc pentru a se inregistra plata ( nu am gasit greseala platii in plus ) ,
am primit de la finante extras de cont ca am platit in plus ( suprasolvire ) , la Tva si Cont unic BS
Apoi am primit instiintare ca bani depusi in plus au stins - tva
- impozit venit
- impozit venit salarii
2.
Sunteți contabil? Cum ați înregistrat plata? În cont, nu cod. Cont.
Suma plătită e la nivelul debitului declarat? Suma stinsă e la nivelul sumei plătite? Dacă da e o problemă cu debitul.
Suma plătită e la nivelul debitului declarat? Suma stinsă e la nivelul sumei plătite? Dacă da e o problemă cu debitul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.