Bonuri de consum

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
visani512

Bonuri de consum

#1 Mesaj de visani512 »

Am productie si programul de proiectare imi iese un bon de consum care are aproximativ vreo 30 de randuri de materiale de scazut si am aproximativ 200 se astfel de bonuri in fiecare luna . In saga am vazut ca bonurile de consum se scad ceva de genul salvez adaug nu exista ceva gen din taste sa gasesti mai repede materialul sau sa adaugi mai repede fiecare pozitie . Cred ca ma impusc daca bat toate bonurile asa. Multumesc.

herganiec

Re: Bonuri de consum

#2 Mesaj de herganiec »

se poate opera si din tastatura, vezi literele subliniate din meniurile programului.
Daca apesi tasta <ALT>+<Litera subliniata> inlocuieste clik pe mouse peacel buton.
la denumire articol poti introduce doar partial si apesi <CTRL>+<ENTER> si o sa apara ca mai jos
Imagine
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

visani512

#3 Mesaj de visani512 »

Multumesc mult.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

Cu placere. Succes.
<ALT>+Imagine COPIERE
din partea de sus din meniuri apoi LIPIRE(butonul de langa), copiaza factura cu tot cu pozitii.. :)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#5 Mesaj de tomac »

La bonuri de consum există și un buton - selecție rapidă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

visani512

#6 Mesaj de visani512 »

Multumesc mult.

danilevicis

#7 Mesaj de danilevicis »

In ecranul Productie, nu se poate importa dintr-un excel Pretul prestabilit?
De multe ori operatorii care baga productia tasteaza niste preturi aiurea din neatentie si este necesara devalidarea si revalidarea bonului de predare.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

sincer, nu cred ca e asa important pretul prestabilit. Stiu pe altii completeaza 1 leu la tot.. :) Dar nu influenteaza prin alte locuri.

danilevicis

#9 Mesaj de danilevicis »

Noi ne ghidam dupa el, la vanzare vedem adaosul daca e mai mare, mai mic sau in rosu.... :roll:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns