baza Saga
-
baza Saga
cum pot trimite baza catre altcineva
Re: baza Saga
faceti o salvare a bazei de date pe descktop (de exemplu, apoi intrati pe mailul dvs si atasati arhiva creata anterior)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pt salvare de date e bine asa CK dreapta COPY si intru in May Computer la stik si fac PASTE
- fagarasa176
Daca va referiti la fisierul zip da este corect asa
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
va rog sa ma ajutati urmatoarea situatie:in calculator -program saga sunt mai multe firme,si la o firma facem numai evidenta primare,cum sa salvam datele pt acea firma -evid.primara sa o ducem la un cabinet de contabilitate-va rugam sa ne descrieti mai amanuntit modul de salvare.
Mii de multumirii
Mii de multumirii
- fagarasa176
Intrati pe societatea respectiva
Meniul Administrare-->Intretinere BD-->Tab'ul "Salvare/Indexare"-->bifati "Cu salvarea datelor in alta locatie"-->Alegeti locatia de preferat desktop-->Start
Meniul Administrare-->Intretinere BD-->Tab'ul "Salvare/Indexare"-->bifati "Cu salvarea datelor in alta locatie"-->Alegeti locatia de preferat desktop-->Start
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ia-i zis doar jumatate..
la cabinetul de conta, se intra pe firma respectiva si se merge la Diverse->Import->Din arhiva Saga. alegeti arhiva respectiva salvata pe stik. in drapta importati (Bifati) doar ce va intereseaza, in speta intrari iesiri.. cred.
la cabinetul de conta, se intra pe firma respectiva si se merge la Diverse->Import->Din arhiva Saga. alegeti arhiva respectiva salvata pe stik. in drapta importati (Bifati) doar ce va intereseaza, in speta intrari iesiri.. cred.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”