Buna, am o factura cu materiale pentru constructii, printre care si o pozitie cu cherestea avand taxare inversa.
Unde pot sa selectez in program ca aceasta pozitie este cu taxare inversa? Multumesc
Taxare inversa
Re: Taxare inversa
Trebuie sa inregistrezi factura de 2 ori.
Cand inregistrezi cheresteaua, la Tip alegi "T".
Cand inregistrezi cheresteaua, la Tip alegi "T".
-
Buna dimineata !
Am introdus o factura de lemne ,am bifat T la intrari ,iar cand introduc marfa ma obliga sa pun % de tva , desi factura e cu taxa inversa ! Cum procedez , ca nu am avut asa situatie pana acum .Am avut fc cu taxa inversa si in ianuarie si a fost ok !
Va multumesc !
Am introdus o factura de lemne ,am bifat T la intrari ,iar cand introduc marfa ma obliga sa pun % de tva , desi factura e cu taxa inversa ! Cum procedez , ca nu am avut asa situatie pana acum .Am avut fc cu taxa inversa si in ianuarie si a fost ok !
Va multumesc !
E normal sa pui cota. De unde sa ia programul suma pentru inreg.4426=4427?
@dragane589
Citiți și vechiul și noul cod fiscal pe partea de măsuri de simplificare. Vedeți care sunt obligațiile celui care primește o factură cu taxare inversă. E normal să adăugați TVA. Nu numai că e normal e și legal.
Citiți și vechiul și noul cod fiscal pe partea de măsuri de simplificare. Vedeți care sunt obligațiile celui care primește o factură cu taxare inversă. E normal să adăugați TVA. Nu numai că e normal e și legal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va multumesc , d-le Tomac !
Am citit, m-am dumirit !
Va multumesc mult !
Am citit, m-am dumirit !
Va multumesc mult !
Să vezi dumirirea dracului când o să te calce controlul pentru perioada când nu ai completat procent la taxare inversă.