Afisare cheltuieli partial deductibile

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
alexandrub

Afisare cheltuieli partial deductibile

#1 Mesaj de alexandrub »

Buna ziua, am cautat intens subiectul titlului pe forum si ma intreb sincer daca numai eu sunt asa "ding" de nu reusesc sa ii dau de capat. M-am hotarat insa sa va cer ajutorul, chiar daca pare stupid. Nu stiu cum sa fac ca sa ma edific rapid in privinta cheltuielilor deductibile limitat pe care trebuie sa le inscriu la impozitul pe profit, desigur. Am combustibil deductibil 50%, am piese de schimb de asemeni deductibile 50% pe care le folosim la intretinerea masinilor firmei. As avea nevoie ca de aer de o situatie a acestor cheltuieli cu deductibilitatea aferenta. Am activitate intensa si ca sa le culeg din fisele de cont mi-a fost peste poate. O alta problema ar fi ca programul nu imi preia deductibilitatea limitata la piesele de schimb desi selectez optiunea N50 la inregistrarea lor. Ar trebui, zic eu, la darea in consum a acestora, sa imi calculeze si sa apara in note. Nici vorba. Ceva imi scapa si daca stiti solutia, va rog mult sa o expuneti aici.

balazse

Re: Afisare cheltuieli partial deductibile

#2 Mesaj de balazse »

In ceea ce priveste deductibilitatea partiala pentru TVA mergi pe fisa contului pe perioada dorita si il exporti in excel, dupa care lasi doar cele care nu sunt cu contare de 401/404.
Referitor la piese de schimb, doar atunci iti va genera corect nota daca la "intrari" folosesti cont de 6xx, in rest ti se va reduce deductibilitate doar la TVA.

alexandrub

Re: Afisare cheltuieli partial deductibile

#3 Mesaj de alexandrub »

Multumesc.

Scrie răspuns