Buna
sincer nu ma descurc sa folosesc (sau nu inteleg cum si cand se foloseste ) optiunea de actualizare a diferentelor de curs valutar. m-am trezit la sfarsit de an ca nu am actualizate soldurile in valuta.....si am stat sa le fac manual.
imi poate explica cineva? trebuie sa am validata luna mereu? ii dau actualizare doar la sf de luna?
nu ma pot baza pe ce calculeaza programul acolo deoarece am gasit neconcordante
ar fi bine sa scriu la sugestii si imbunatatiri sa fie un buton de actualizare "dif curs valuta"r in ecranul jurnalul de banca valuta? sau nu imi dau eu seama cum lucreaza acel buton de actualizare diferente curs valutar?
multumesc mult
diferente curs valutar
Re: diferente curs valutar
Eu procdez astfel: dupa ce termin de introdus toate intrarile, iesirile, platile, incasarile din banca si registrul de casa valuta, intru la "operatii", "inchidere luna", "calcul diferente de curs" si apas butonul "actualizare date", apoi validez. Programul calculeaza corect toate reevaluarile la conturile care au sold in valuta. Daca devalidati insa din urma calculul de dif.c.v. si aveti pe luna in curs inregistrate plati sau incasari, trebuie sa stergeti inregistrarile din luna curenta, dati actualizare date, daca nu, atunci intr-adevar se da peste cap totul...
Pentru UngureanuM
Ca si mod de lucru citeste aici (postarea din 20 Iul 2011 17:49):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=15447
Mare atentie, ca pentru un cont sintetic/analitic sa se foloseasca o singura moneda, adica pe acelasi cont sintetic sa nu folosesti si RON, USD si EUR, ca atunci normal ca nu iti iese reevaluarea.
Ca si mod de lucru citeste aici (postarea din 20 Iul 2011 17:49):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=15447
Mare atentie, ca pentru un cont sintetic/analitic sa se foloseasca o singura moneda, adica pe acelasi cont sintetic sa nu folosesti si RON, USD si EUR, ca atunci normal ca nu iti iese reevaluarea.
-
MULTUMESC