despre tva la incasare
despre tva la incasare
am intampinat greutati la introducerea material lemnos si nu ma lasa sa validez imi cere introducere proecent de tva ce sa fac?
- fagarasa176
Re: despre tva la incasare
Pai faci ce zice saga, si cum este legal, adica inregistrezi cu taxare inversa si cu tva
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Ce legătură e între tva la încasare și taxarea inversă?
Ce documente trebuie sa intocmesc pentru achizitia de material lemnos de la populatie? Este valabil borderou de achizitie ?
da
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am primit o factura cherestea SFDD de la o firma platitoare de tva.Eu stiu ca se factureaza cu taxare inversa.
E corect asa SFDD?Pt.ca nu vrea sa refaca factura.
Multumesc!
E corect asa SFDD?Pt.ca nu vrea sa refaca factura.
Multumesc!
Nu este corect. Nu are cum să livreze așa ceva și să fie operațiune scutită fără drept de deducere, mai ales dacă e plătitor de TVA.
Solicitați-i baza legală. Dvs puteți să-i arătați unde scrie că se aplică măsuri de simplificare (asta nu face operațiunea scutită fără drept de deducere), dar mă tem că ei nu pot să vă arate unde scrie ce fac ei. Probabil confundă operațiunile supuse măsurilor de simplificare cu cele scutite fără drept de deducere.
Solicitați-i baza legală. Dvs puteți să-i arătați unde scrie că se aplică măsuri de simplificare (asta nu face operațiunea scutită fără drept de deducere), dar mă tem că ei nu pot să vă arate unde scrie ce fac ei. Probabil confundă operațiunile supuse măsurilor de simplificare cu cele scutite fără drept de deducere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.