bon de predare primire

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
mascasanc

bon de predare primire

#1 Mesaj de mascasanc »

Buna ziua! am stoc de aprox 1 miliard, incepand cu luna octombrie 2015, am inceput sa csot bonuri pe produs finit ( din productie , bon de preadre cu consumuri)la bonurile scoase am adugat si produse din 2015, am vb cu contabila firmei care a zis sa scoatem pe un bon de consum tot ce avem pe stoc de cand am inceput sa lucram cu saga , octombrie 2015 si pana la sf lunii decembrie 2015, ce avem pe 2016 impartim pa produle, facturile de produs finit ale firmei...am scos o situatie la aprovizionare din data de pana in data de...iar la validare cu toate ca eu am sters ce am indrodus la bonurile de predare primire scoase , eu ma asteptam odata sa le sterg sa-mi reapara in stoc ca sa le scot nu-mi da voie sa validez bonul acela de consum pe 2015 , imi spune ca stoc curent 0 cantitatea de descarcat prea mare , pot sterge bonurile acelea de predare -primire de undeva, ce le-am scos , nu st cum sa fac, s-au adunat si nu le mai dam de capat! multumesc

herganiec

Re: bon de predare primire

#2 Mesaj de herganiec »

cum le faci le si validezi. ca sa poti stii stocul.
Altfel nu ai cum scadea articolele doar printr-o validare totala la sfarsit.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns