Contract civil
-
Contract civil
Buna seara! As vrea sa fac un contract civil pentru a semna un bilant la o firma mica care nu are salariati! Din cat am citit pe forum am inteles ca nu se mai trec in panoul Salariati ci doar in panoul Furnizori la detalii(contracte civile) si la intrari cu suma respectiva pentru a se putea opera impozitul de 16% care se va regasii in D100.
Nelamurirea mea este daca se mai fac si alte operatiuni si unde gasesc un formular de contract civil are Saga sau iau dupa net un formular?
Multumesc frumos!!!
Nelamurirea mea este daca se mai fac si alte operatiuni si unde gasesc un formular de contract civil are Saga sau iau dupa net un formular?
Multumesc frumos!!!
Re: Contract civil
Va trebui sa inregistezi plata furnizorului, sa generezi D.100 si sa platesti suma calculata.
Nu exista un model in program, dar gasesti pe internet.
Nu exista un model in program, dar gasesti pe internet.
-
Multumesc din suflet!!!
Si mai trebuie si un stat de plata in baza contractului civil pt a se scade casa cu plata respectiva?
Si mai trebuie si un stat de plata in baza contractului civil pt a se scade casa cu plata respectiva?
Sincer n-am avut caz, dar o data ce se introduce la intrari nu se genereaza lista din meniul "state salarii".
Ceea ce trebuie sa faci este plata prin dispozitie de plata pentru suma neta.
Ceea ce trebuie sa faci este plata prin dispozitie de plata pentru suma neta.
-
Multumesc din inima o seara frumoasa si sarbatori fericite!!!
@zamfirc419
sursa: http://www.sagasoftware.ro/?p=1225
"– se modifică celebrul articol 10 cu privire la cine poate organiza și conduce contabilitatea entităților, în sensul că se precizează exact ce înseamnă “alte persoane împuternicite”. Acestea trebuie să aibă studii economice superioare și trebuie să fie angajate ale entității, conform legii, și să aibă atribuții privind conducerea unității. Nu se vor mai putea încheia convenții civile sau contracte civile pentru organizarea și conducerea contabilității, indiferent de cifra de afaceri a firmelor."
sursa: http://www.sagasoftware.ro/?p=1225
"– se modifică celebrul articol 10 cu privire la cine poate organiza și conduce contabilitatea entităților, în sensul că se precizează exact ce înseamnă “alte persoane împuternicite”. Acestea trebuie să aibă studii economice superioare și trebuie să fie angajate ale entității, conform legii, și să aibă atribuții privind conducerea unității. Nu se vor mai putea încheia convenții civile sau contracte civile pentru organizarea și conducerea contabilității, indiferent de cifra de afaceri a firmelor."
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
carcotasilor... 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Va multumesc frumos pentru pentru tot!!!