raportare la 30.06.2016
raportare la 30.06.2016
Buna seara,
Am dat actualizare si imi da mesaj ca nu am ct 641,6452,6453 inchise la 30.06.2016 si daca vreau sa merg mai departe da sau nu
trebuie sa dau actualizare formule ceva?
Am deschis si pdf bilantului dar nu se incarca formularele doar datele firmei,ce trebuie sa fac?
multumesc!
Am dat actualizare si imi da mesaj ca nu am ct 641,6452,6453 inchise la 30.06.2016 si daca vreau sa merg mai departe da sau nu
trebuie sa dau actualizare formule ceva?
Am deschis si pdf bilantului dar nu se incarca formularele doar datele firmei,ce trebuie sa fac?
multumesc!
Re: raportare la 30.06.2016
Actualizare date.
Nu ai validat statul de salarii, dacă te atenționează în legătură cu aceste conturi 641, 645!
Validează-l, apoi actualizare date și ar trebui să fie ok.
Validează-l, apoi actualizare date și ar trebui să fie ok.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Explicații posibile
- ați validat un stat de salarii după ce ați închis conturile de venituri și cheltuieli
- ați devalidat un stat de salarii după ce ați închis conturile de venituri și cheltuieli
- ați devalidat și modificat apoi ați re-validat un stat de salarii, după ce ați validat închiderea conturilor de venituri și cheltuieli, închidere ce a păstrat sumele inițiale.
- ați validat un stat de salarii după ce ați închis conturile de venituri și cheltuieli
- ați devalidat un stat de salarii după ce ați închis conturile de venituri și cheltuieli
- ați devalidat și modificat apoi ați re-validat un stat de salarii, după ce ați validat închiderea conturilor de venituri și cheltuieli, închidere ce a păstrat sumele inițiale.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va rog frumos , spuneti-mi si mie de ce cand dau actualizare la bilant 30.06.2016, imi spune ca cifra de afeceri nu depaseste 220 000 ron si nu trebuie sa depun bil. sem.- avand in vedere ca societatea e preluata doar de la inceputul anului , ea avand in 2015 cifra de afaceri 1 084 393 ron, iar acum la sf. de sem este 492 575 ron.
daca ignor atentionerea , este vreo problema? calculele vad ca sunt toate bune.
Va rog mult spuneti-mi ce trebuie sa mai fac , sau ce nu este bine.
multumesc!
daca ignor atentionerea , este vreo problema? calculele vad ca sunt toate bune.
Va rog mult spuneti-mi ce trebuie sa mai fac , sau ce nu este bine.
multumesc!
E un mesaj informativ și e logic să apară la cei la care s-a preluat contabilitatea la începutul sau în cursul anului, Pentru că programul nu are date pe care să le completeze pe coloana de an precedent și nici date despre cifra de afaceri de la finele anului,
Completați manual coloana de an precedent.
Completați manual coloana de an precedent.
Buna ziua!
Folosesc versiunea 472 cu ultima actualizare din data de 27.07.16 (am reactualizat de pe site). Am dat din nou actualizare formule si apoi actiualizare date, insa tot am la stocuri cifra 4 la 30.06.16 si nu stiu de unde vine pt. ca in balanta nu am nimic pe stocuri, este zero. Ce as mai putea face?
Multumesc frumos!
Folosesc versiunea 472 cu ultima actualizare din data de 27.07.16 (am reactualizat de pe site). Am dat din nou actualizare formule si apoi actiualizare date, insa tot am la stocuri cifra 4 la 30.06.16 si nu stiu de unde vine pt. ca in balanta nu am nimic pe stocuri, este zero. Ce as mai putea face?
Multumesc frumos!
Să verifici balanța.
Buna ziua!
Daca anul trecut nu s-a depus bilant la iunie, firma fiind nou infiintata, anul acesta ce solduri se trec in coloana cu solduri la 30.06.2015, zero sau sumele din balanta?
Daca anul trecut nu s-a depus bilant la iunie, firma fiind nou infiintata, anul acesta ce solduri se trec in coloana cu solduri la 30.06.2015, zero sau sumele din balanta?
Sumele din balanță.
Multumesc!
-
Buna ziua. Am generat raportarea la 30 iunie si atunci cand imi genereaza PDF-ul imi apare versiunea de bilant din data de 19.07.2016, desi am actualizat acum programul. Pe site-ul ANAF exista versiunea din 29.07.2016. Ma puteti ajuta? ms
Și problema este că....
-
pai daca eu depun bilantul maine de exemplu si pe site exista o varianta mai noua, nu imi va da eroare? intreb, pentru ca nu am mai depus declaratii, daramite raportari, pe versiuni ce nu sunt la zi.
Daca nu sunt modificari importante nu are de ce sa dea eroare.
Am mai depus si eu declaratii cu o versiune mai veche si nu am avut probleme.
Am mai depus si eu declaratii cu o versiune mai veche si nu am avut probleme.