stergere articol tip "nedefinit"
stergere articol tip "nedefinit"
Buna ziua,
cum pot sa sterg din "articole" care au tip nedefinit. Ma refer la nestocate care raman in memorie odata scrise. as vrea sa imi simplific munca deoarece in trecut am trecut prea multe explicatii pt articolele introduse si acum cand incep sa scriu la denumire articol/serviciu imi apar toate ce au fost scrie vreodata, nu pot sa fac selectie rapida - ma refer la cazul in care as vrea sa scriu doar cateva litere si sa selectez din ce apare...
Sper ca m-am facut inteleasa.
multumesc.
cum pot sa sterg din "articole" care au tip nedefinit. Ma refer la nestocate care raman in memorie odata scrise. as vrea sa imi simplific munca deoarece in trecut am trecut prea multe explicatii pt articolele introduse si acum cand incep sa scriu la denumire articol/serviciu imi apar toate ce au fost scrie vreodata, nu pot sa fac selectie rapida - ma refer la cazul in care as vrea sa scriu doar cateva litere si sa selectez din ce apare...
Sper ca m-am facut inteleasa.
multumesc.
Re: stergere articol tip "nedefinit"
Nu este posibil, deoarece nu se memoreaza efectiv fiecare text (adica nu se creaza o anumita lista de denumiri), ci se "refolosesc" cele introduse la un moment dat, mai exact se face un fel de index la denumirile introduse.
si sa sterg toata memoria acestor "refolosite" nu am cum? as vrea sa o iau de la inceput ....
multumesc
multumesc
din pacate nu stie nimeni. am mai deschis subiectul aceasta cu ceva timp in urma si nu s-a gasit raspuns.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Asta chiar ca ar fi necesar. Cred ca toti avem denumiri pe care nu le folosim si la care am vrea sa renuntam ca sa fie mai simplu.
buna ziua
si eu sunt interesata de acest lucru
si eu sunt interesata de acest lucru
Nu se poate ceea ce doriți. Tehnic nu se poate. Decât trecând pe bază de date nouă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Trebuie sa existe o posibilitate, este un fel de memorie cache. Ar fi frumos ca programatorii de la saga sa ne indrume sa editam baza de date unde sunt stocate informatiile astea. Am un articol nedefinit, scris gresit , destul de lung, si de fiecare data trebuie sa-l scriu tot. Daca cu toata tehnologia asta nu putem rezolva un bug ca asta, apai sa ia mai putini bani pe soft. Hai baietii de la SAGA, rezolvati odata shitu asta !!!
Corecteaza inregistrarea unde s-a completat gresit. Programul face un fel de "index" al denumirilor utilizate anterior si nu o dintr-o lista speciala pe care sa il stergi.
Poti sa optezi sa creezi articole, care sa aiba setat optiunea de "nestocat", astfel nu iti apar probleme de acest gen sau cum a zis TomaC mai sus, adica treci pe o baza date noua.
Poti sa optezi sa creezi articole, care sa aiba setat optiunea de "nestocat", astfel nu iti apar probleme de acest gen sau cum a zis TomaC mai sus, adica treci pe o baza date noua.