versiune 474 actualizata

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
popad70

versiune 474 actualizata

#1 Mesaj de popad70 »

Am actualizat programul cu versiunea ultima 474 in care se spune ca:"s-a efectuat o modificare in generarea declaratiei astfel incat sa se apara corect si pentru cazul in care cel care o intocmeste este o persoana juridica".
Eu am introdus la "alte informatii" in prima caseta datele administratotului si in a doua vad ca nu pot introduce datele firmei de contabilitate ci o persoana fizica.
Ce am gresit? Acum am facut actualizarea programului si nu vad ca pot introduce la persoana care intocmeste declaratia decat date pentru o persoana fizica.
Multumesc mult!

ghinitar

Re: versiune 474 actualizata

#2 Mesaj de ghinitar »

La persoana care intocmeste declaratia treceti persoana juridica SC...., la functie- imputernicit sau soc. contab, la CNP -CIF-ul societatii.
Cand deschideti pdf-ul o sa va apara corect, o sa vedeti ca apare bifa la persoana juridica.

popad70

#3 Mesaj de popad70 »

Multumesc mult!

robut652

#4 Mesaj de robut652 »

Am situatia urmatoare: toate declaratiile electronice sunt semnate cu semnatura fiului administratorului care nu are nicicum relatii cu firma, doar beneficia de semnatura digitala si s-a facut imputernicire pe numele sau.
La momentul cand am inceput sa depunem declaratiile on-line nu prea stia nimeni sa raspunda sigur daca este corect asa.
La persoana care intocmeste declaratia, pun administratorul, iar la semnatura electronica, semnatura imputernicitului.
Undeva am gasit varianta ca ar trebui sa avem contract cu persoana care ne semneaza si depune declaratiile, dar daca este persoana fizica si o face gratuit, este corect?
Va multumesc,

tobosv790

#5 Mesaj de tobosv790 »

Este corect. Eu am contract cu firma. Dar declaratiile le semneaza electronic sotia mea, care nu are nicio legatura cu firma decat o imputernicire notariala. Le semneaza ea ca sa nu mai imi fac si eu semnatura. Si e OK.

robut652

#6 Mesaj de robut652 »

Multumesc!

Scrie răspuns