diferenta intre jurnale si decont

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
juravlev

diferenta intre jurnale si decont

#1 Mesaj de juravlev »

Buna seara , va rog sa ma ajutati la o situatie mai neclara pt mine :? , am diferente intre jurnale si decont si nu stiu cum as putea sa le reglez prin nota directa nu inchide facturile respective , sa imperechez platile cu facturile nu pot, cred ca au fost imperecheate deja intr-un fel , (am preluat recent firma si am primit si baza de date) facturile sunt de anul trecut si au fost prinse cu bifa de tva la incasare desi nu erau si nu s-au inchis la operarea platilor si imi tot apar pe jurnale desi in decontul din decembrie 2015 a fost recuperat si acest tva de la facturile care tot apar la neexigibile , va multumesc :wink:

balazse

Re: diferenta intre jurnale si decont

#2 Mesaj de balazse »

Si cine a zis sa mergi mai departe cu acea baza de date?
Fa o firma noua si faci o preluare cu data recenta, si corectezi ce nu trebuie sa fie in sold.

juravlev

#3 Mesaj de juravlev »

Multumesc pt raspuns ,am crezut ca se poate remedia si e mai simplu pt bilantul din decembrie,avand anul complet

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Daca nu poti regla prin imperechere sau alta metoda de acest gen atunci asta ar fi singura solutie.
In ceea ce priveste bilantul nu inteleg ce probleme ar exista, daca faci preluare cu ianuarie sau iulie oricum ai rulajul pe toata perioada al acestui an.

Scrie răspuns