decclaratia 394
decclaratia 394
la declaratie 394 dupa validare mi se completeaza si cartusul H cu sume ,este ok?mentionez ca dupa validare se completeaza!Multumesc
Re: decclaratia 394
Daca SAGA a facut chestia asta, apoi sa stiti ca a procedat foarte bine.
Retineti un lucru:
SAGA, prin colaboratorii pe care ii are, stie STIE exact ce trebuie si unde trebuie.
Din surse independente am citit si despre SAGA (mi-a trecut prin mana o lucrare unde SAGA este citata) si am avut explicatia potrivit careia SAGA are in "spate" oameni FOARTE BINE PREGATITI in domeniu. Adica mai pe inteles: SAGA nu publica nicio versiune noua daca nu are "OK"-ul si de la acei colaboratori (colaboratori care isi castiga existenta interpretand si "dumicand" pana la ultimul bit informatia cuprinsa in legislatie)
Aveti incredere in SAGA!
Retineti un lucru:
SAGA, prin colaboratorii pe care ii are, stie STIE exact ce trebuie si unde trebuie.
Din surse independente am citit si despre SAGA (mi-a trecut prin mana o lucrare unde SAGA este citata) si am avut explicatia potrivit careia SAGA are in "spate" oameni FOARTE BINE PREGATITI in domeniu. Adica mai pe inteles: SAGA nu publica nicio versiune noua daca nu are "OK"-ul si de la acei colaboratori (colaboratori care isi castiga existenta interpretand si "dumicand" pana la ultimul bit informatia cuprinsa in legislatie)
Aveti incredere in SAGA!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!