Mai multi utilizatori pe un singur windows
Mai multi utilizatori pe un singur windows
Buna dimineata. Am o intrebare. Pe computerul pe care este instalat SAGA (activat) lucreaza doua persoane, fiecare cu utilizatorul sau de Windows. Primul angajat este si cel de pe al carui utilizator s-a facut instalarea, iar SAGA merge fara probleme. Cand se <log-eaza> cel de-al doilea utilizator, SAGA ii cere codul de activare. De ce? Ce se intampla cu primul utilizator daca introduc codul de activare? Multumesc.
Re: Mai multi utilizatori pe un singur windows
Incercati astfel: click dreapta pe iconita programului SAGA, properties-security, selectati utilizatorul cu probleme apoi edit si vedeti daca are bifa pusa la : read, read&execute, write, modify, full control, trebuie sa le aveti bifate (s-ar putea ca utilizatorul sa nu aiba aceste drepturi) .
Pentru MarcuI656
Din pacate nu are treaba de drepturi de acces, ci programul recunoaste de parca s-ar folosi programul pe alt calculator.
Pentru NistorP
Trimite un e-mail echipei Saga si precis iti ofera o solutie la problema.
Din pacate nu are treaba de drepturi de acces, ci programul recunoaste de parca s-ar folosi programul pe alt calculator.
Pentru NistorP
Trimite un e-mail echipei Saga si precis iti ofera o solutie la problema.
N-am stiut, m-am gandit ca poate merge incercat.. (eu de exemplu am definit utilizatori doar in Saga ), dar probabil ca aveti dreptate si il recunoaste ca fiind folosit pe alt calculator.
Nu e nici o problema. Introduceti codul ca e acelasi (daca nu vi-l propune deja programul Saga).
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”