Buna,
M-am trezit de curand intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies. Am o Intreprindere Individuala platitoare de TVA. In anul curent am depus declaratiile din SAGA PS versiunea FREE la ghiseu si am primit un nr. de inregistrare. In luna August mi-a fost anulat codul de TVA deoarece nu am depus declaratiile 6 luni. mentionez ca in anii anteriori TVA-ul a fost depus de un contabil ... anul asta de mine, nu am fost informat de nimeni ca trebuie sa ferific online si nici nu am fost intrebat daca am acces la internet, nu am primit nici un fel de informare de la ANAF privind ANULAREA de TVA ... ei spun ca au trimis ... TVA ANULAT de la 01.08.16 si publicat pe 26.08.16. De acele Recipise de pe internet am aflat cind m-am dus la ANAF ca intreb ce se intimpla ..
Ce pot sa fac in situatia asta ? , sunt disperat deoarece pina acum citeva zile cind am aflat de la un furnizor am facturat cu TVA ... si mult. Activitatea este de comert cu anumite echipamente iar adaosul comercial e mult sub 20% cit e TVA-ul iar clientii sunt putini pe acesta nisa si in marea majoritate platitori de TVA.
Ce mai pot sa fac in acest moment ? daca ramane asa ... nu am de unde sa platesc TVA colectat si in plus pierd toti clientii deoarece nu pot sa deduca TVA .
D300/D394 depus la chiseu - anulare TVA
Re: D300/D394 depus la chiseu - anulare TVA
Va luati un contabil, ar fi un inceput, va trebui sa depuneti 088 , sa aduceti declaratiile la zi si poate redeveniti platitor de tva