Buna ziua,
va rog sa imi spuneti cum pot scoate din saga un stat de salarii separat pentru anjagatii care beneficieaza de scutire de impozit pe venit in conformitate cu prevederile art. 55 alin 4 lit I din legea 571/2003. In detalii angajat am bifat neimpozabil insa este necesar stat de salarii separat pentru aceasta categorie.
Va multumesc
STAT DE PLATA - SEPARAT PRIVIND SCUTIREA DE IMPOZIT PE VENIT
- fagarasa176
Re: STAT DE PLATA - SEPARAT PRIVIND SCUTIREA DE IMPOZIT PE V
Necesar unde?carstoiur scrie: necesar stat de salarii separat pentru aceasta categorie.
La tiparire bifezi tiparire selectiva
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc,
am gasit si eu acum.
am gasit si eu acum.

- fagarasa176
Cu placere, dar tot nu ne'ai spus unde este necesar stat separat pentru astfel de categorii
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Cel mai probabil este un stat pentru scutirea de de impozit a programatorilor.
Dar unde se cere stat separat?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
În Ordinul cu normele de aplicare zice că statul de plată se face separat pentru programatorii scutiți de impozit. Nu se depune nicăieri.
in salariati, completati coloana punct de lucru (ex. programatori,) la angajatii care sunt fara impozit si doriti stat de plata separat.
Dupa ce ati facut statul de plata la tiparire bifati puncte de lucru si orice listati se va face grupat pe punctele de lucru, fara sa mai trebuiasca sa folositi de fiecare data lisatea selectiva.

Dupa ce ati facut statul de plata la tiparire bifati puncte de lucru si orice listati se va face grupat pe punctele de lucru, fara sa mai trebuiasca sa folositi de fiecare data lisatea selectiva.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”