Inregistrare Z- uri

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
garbaceab

Inregistrare Z- uri

#1 Mesaj de garbaceab »

Buna ziua, am o nelamurire si rog ajutor: in data de 06.10.am Z-ul nr 1025 in val.de 1000 lei din care: 1 factura catre client de 500 lei incasata cu bf,si mai am 2 bonuri cu cod fiscal restul persoane fizice .
La Tip doc cum inregistrez cele 2 bonuri ? tot cu nr z-ului 1025?

paturcai

Re: Inregistrare Z- uri

#2 Mesaj de paturcai »

Mergeti pe aceasta legatura si cititi ce s-a scris.
http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?f=1&t=36812
Cele doua bonuri le inregistrati cu acelasi numar de "Z"
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

garbaceab

#3 Mesaj de garbaceab »

Multumesc,merg pe orice legatura numai sa ma linistesc cu aceasta declaratie 394 :(

Spor la treaba.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

SUntem toti parte a aceluiasi serial: Tineri si Nelinistiti. Au murit si actorii, si regizorii, si scenaristii de vreo doua ori si ei tot ii dau intruna. O sa murim si noi si D394 va merge mai departe. Pentru ca exista acolo sus undeva niste capete patrate.

cernatv

#5 Mesaj de cernatv »

Nu, acele capete sunt steluțe, nu pătrate, pentru cei ce trebuie să facă și să depună D394.
Și mai stabile ca Steua Nordului.
Dar să sperăm, că doar nu-i mult până la alegeri.

paturcai

#6 Mesaj de paturcai »

Cei de la Finante au reusit sa se faca iubiti de toate guvernarile.
Din ce se schimba politicienii, mai abitir prin tupeu scotand in evidenta spre binele nostru al tuturor necesitatea introducerii de situatii si formulare, care mai de care mai importante.
Nu stiu de ce am impresia ca la nivelul Finantelor (si ANAF desigur) exista un departament special numit 394. Ca asa este firesc: creem departamente sau un serviciu/birou special pentru lucruri cat mai gogonate.

Cat de greu era sa ceara (sa puna ei la dispozitie) jurnalele de cumparari si vanzari cu cele necesare?
Era foarte greu. Trebuia inventat un formular, sa fie frumos, colorat, care este si inteligent: face rezumatul la inceput si nu la sfarsitul declaratiei pentru ca asa sunt unii oameni destepti. Este ca si cum un scriitor pune sfarsitul cartii la inceput; dar...

Scrie răspuns