Facturi neachitate

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
berdel208

Facturi neachitate

#1 Mesaj de berdel208 »

Am descoperit o factura incasata, care apare neachitata in sistem (nu are bifa de achitat in registrul de banca), insa faptic factura este incasata. Cum pot reveni sa pun bifa de incasat, fara sa redeschid toate lunile?

herganiec

Re: Facturi neachitate

#2 Mesaj de herganiec »

poti si asa.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru BerdeL208
Se aplica TVA la incasare pentru factura in cauza?
Daca nu, atunci mergi la "situatie clienti" -> te pozitionezi pe clientul in cauza si te folosesti de butonul "reglare", adica asociezi incasarea cu factura.

Pentru HerganieC
Asa cum? Ca nu i-ai oferit nici un raspuns clar. :D

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

... adica mergi in reg de casa pe incasarea respectiva dai modificare treci cu enter peste coloane, se deschide in dreapta lista cu facturile neachitate si selectezi la care se refera achitarea.
Nu se modifica nimic in situatiile contabile decat se asociaza plata cu factura in cauza.. :|
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Daca factura ii cu TVAi atunci vor aparea modificari in evidentele contabile, deoarece se va genera nota 4428.TI=4427.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Nu s-a precizat nimic de fact cu TVAi. a zis doar de factura neachitata. :)

Scrie răspuns