program alta locatie
program alta locatie
Va rog daca ma poate ajuta cineva. Sunt inernata cu fiul meu in spital nu stiu cand plecam la firma am saga C am si productie imi puteti spune daca instalez versiunea gratis si imi transmite cineva datele pot lucra la acte chiar daca in aceasta versiune nu am socuri sau trebuie sa cumpar versiunea cu stocuri pentru laptop. sau pot lucra direct online pe calculatorul de la firma . Va multumesc. Astept un sfat.
Re: program alta locatie
În versiunea gratuită de nu se pot face restaurări și nici importuri de date.
Aveți două soluții:
- lucrați remote caz în care la firmă nu se poate lucra în program câtă vreme e folosit remote
- treceți pe client-server caz în care se poate lucra simultan din mai multe locații
Sănătate fiului.
Aveți două soluții:
- lucrați remote caz în care la firmă nu se poate lucra în program câtă vreme e folosit remote
- treceți pe client-server caz în care se poate lucra simultan din mai multe locații
Sănătate fiului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
deci daca lucrez cu client-server nu trebuie sa mi transmita nici o baza se conecteaza cu o parola sau .. Nu am mai lucrat
Nu se transmite nici o bază. Se folosește o bază de date comună, aflată pe server.
Presupune licență pe server și pe orice calculator ce se folosește ca client.
Configurarea se poate face fie folosind VPN - conectat clientul la server prin VPN fie cu IP fix sau cu un serviciu similar (no-ip, go.ro oferit de rds utilizatorilor casnici) și cu port forwarding pe routerul de la server.
Presupune licență pe server și pe orice calculator ce se folosește ca client.
Configurarea se poate face fie folosind VPN - conectat clientul la server prin VPN fie cu IP fix sau cu un serviciu similar (no-ip, go.ro oferit de rds utilizatorilor casnici) și cu port forwarding pe routerul de la server.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ok multumesc. Va doresc o zi frumoasa.