Buna ziua,
Am si eu o problema mai incalcita. O societate si-a deschis la un moment dat un punct de lucru in baza unui contract de comodat intre administrator si societate(spatiul apartinand persoanei fizice). Din decembrie si-a suspendat activitatea(inclusiv la acest punct de lucru) pe o perioada de 3 ani. Acum a gasit sa inchirieze acel spatiu unei peroane juridice. In acest caz trebuie sa-si radieze punctul de lucru sau e suficienta suspendarea activitatii? Intreb acest lucru pt ca si chiriasul o sa-si deschida acolo punct de lucru si nu stiu daca e posibil asa ceva. Multumesc mult!
punct de lucru secundar
Re: punct de lucru secundar
Reziliază contractul de comodat cu firma sa.
Contract de închiriere cu cealaltă firmă.
Nu trebuie radiere a punctului de lucru.
Contract de închiriere cu cealaltă firmă.
Nu trebuie radiere a punctului de lucru.
Re: punct de lucru secundar
Reziliaza contractul de comodat si la reluare activitate incheie din nou contract de comodat intre administrator si societate? La acest punct de lucru a avut si peste 5 angajati si deci are CUI separat, si pt care cei de la finante mi-au zis sa las asa daca administratorul vrea ca la un moment dat sa-si reia activitatea(la acest punct de lucru desfasura activitati de alimentatie publica si daca si-ar relua activitatea nu s-ar putea cu mai putin de 5 angajati). Multumesc!