dividende-scutire cass cu 01 feb 2017
-
dividende-scutire cass cu 01 feb 2017
scutirea obligatiei de plata a contributiei de sanatate pentru cei care obtin venituri din dividende care au si alte venituri de natura salariala incepand cu 01 feb. 2017 este reala?
Re: dividende-scutire cass cu 01 feb 2017
Nu, a fost păcăleală de 1 aprilie.

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
eu tot nu cred ca a fost o pacaleala,chiar asa?
Ce-ar fi să te dumirești citind codul fiscal? Vezi că e o categorie „legislație” pe forum. Pune un cretin mai mereu nouățile acolo.
-
urmaresc zilnic noutatile legislative si va apreciez pt. ce faceti dar privitor la nedumerirea mea de mai sus asa cum se dau tot felul de modificari pe la miezul noptii putem fi prinsi pe picior gresit.
Multumesc si o zi buna in continuare.
Multumesc si o zi buna in continuare.
-
Pentru dividendele platite in ianuarie, nu se retine de catre platitor CASS-ul, beneficiarul urmand sa primeasca de la ANAF decizie de impunere.
Dar de unde stie ANAF datele beneficiarului? In formularul 100 declari doar suma. Iar, anul viitor, in D205, firma declara total sume. De unde vor sti ei cat s-a platit in ianuarie si cat in feb-dec? E doar o dilema...
Dar de unde stie ANAF datele beneficiarului? In formularul 100 declari doar suma. Iar, anul viitor, in D205, firma declara total sume. De unde vor sti ei cat s-a platit in ianuarie si cat in feb-dec? E doar o dilema...
-
CF 2017
art. 176 (7): Persoanele care realizează venituri din investiții nu datorează contribuție de asigurări sociale de sănătate pentru aceste venituri, dacă realizează venituri de natura celor menționate la art. 155 alin. (1) lit. a) - d), g), i) - l).
Adica daca esti angajat chiar si cu 2 ore/zi, nu platesti CASS la dividende
art. 176 (7): Persoanele care realizează venituri din investiții nu datorează contribuție de asigurări sociale de sănătate pentru aceste venituri, dacă realizează venituri de natura celor menționate la art. 155 alin. (1) lit. a) - d), g), i) - l).
Adica daca esti angajat chiar si cu 2 ore/zi, nu platesti CASS la dividende