D394 eroare regula R222.3
D394 eroare regula R222.3
Am si eu o problema cu d394. La depunerea pe internet, in recipisa, am eroarea : "eroare regula: R222.3: daca tip_partener = 2 si cuiP necompletat si taraP = 'RO' atunci atribut judP trebuie sa fie completat". Este vorba de CLIENTI DIVERSI. Daca ma poate ajuta cineva. Multumesc.
Re: D394 eroare regula R222.3
E culeasă ieșirea pe tip bon de casă? dacă nu, modificați pe tip B. Dacă e pe tip factură e o problemă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
vrei sa spui bifata ? cum fac asta in saga ? multumesc.
nu este tip factura. este vorba de clienti diversi care cumpara de la magazin.
nu este tip factura. este vorba de clienti diversi care cumpara de la magazin.
În SAGA în Ieșiri. Ce literă apare la ieșirea respectivă pe coloana Tip (prima coloană)?
Un caz concret.
Daca am 100 de clienti zilnic, diferiti, cum ii intregistrez pe toti la iesiri? Prin RZ sau fiecare in parte ? Tebuie trecut la fiecare adresa, pentru ca aici am eroarea in declaratie ? Cand se creeaza CLINETI DIVERSI ce cod fiscal sau cnp se introduce? ce judet ?
Pe prima coloana am selectat B.
Bonurile de casa trebuiesc evidentiate la numere si serii ?
Multumesc.
Daca am 100 de clienti zilnic, diferiti, cum ii intregistrez pe toti la iesiri? Prin RZ sau fiecare in parte ? Tebuie trecut la fiecare adresa, pentru ca aici am eroarea in declaratie ? Cand se creeaza CLINETI DIVERSI ce cod fiscal sau cnp se introduce? ce judet ?
Pe prima coloana am selectat B.
Bonurile de casa trebuiesc evidentiate la numere si serii ?
Multumesc.
Nuuuuuuu.
Se operează ieșirea pe client fictiv, pe total raport fiscal zilnic, pe tip B.
Această ieșire nu apare în D394.
Nominal se introduc doar facturile.
Verificați să aveți ultima versiune.
Se operează ieșirea pe client fictiv, pe total raport fiscal zilnic, pe tip B.
Această ieșire nu apare în D394.
Nominal se introduc doar facturile.
Verificați să aveți ultima versiune.
O sa incerc in seara asta sa refac declaratia cu informatiile dvs.
Va multumesc mult pentru informatii.
Ar fi fost bun un tutorial VIDEO, pas cu pas, cum se inregistreaza aceste nenorocite de bonuri !
Va multumesc mult pentru informatii.
Ar fi fost bun un tutorial VIDEO, pas cu pas, cum se inregistreaza aceste nenorocite de bonuri !

-
test scrie: ↑Joi Feb 16, 2017 7:28 am Am si eu o problema cu d394. La depunerea pe internet, in recipisa, am eroarea : "eroare regula: R222.3: daca tip_partener = 2 si cuiP necompletat si taraP = 'RO' atunci atribut judP trebuie sa fie completat". Este vorba de CLIENTI DIVERSI. Daca ma poate ajuta cineva. Multumesc.
Pentru Boboc EnoiuE
Foloseste optiunea de "raspuns rapid" (adica in rubrica de jos completeaza ceea ce doresti si apasa butonul "trimits", si nu optiunea de "raspuns cu citat".
Foloseste optiunea de "raspuns rapid" (adica in rubrica de jos completeaza ceea ce doresti si apasa butonul "trimits", si nu optiunea de "raspuns cu citat".

BalazsE, omul a fost destul de rapid, mesajul nu are decat cinci ani.
Buna seara. Am si eu un client fictiv la care am facut iesirile prin "B" pentru z-uri. Oare cum pot sa fac sa nu mai fie eroarea "partener: CLIENTI RESTAURANT
eroare regula: R222.3: daca tip_partener = 2 si cuiP necompletat si taraP = 'RO' atunci atributul judP trebuie
sa fie completat"?
eroare regula: R222.3: daca tip_partener = 2 si cuiP necompletat si taraP = 'RO' atunci atributul judP trebuie
sa fie completat"?
Pot oare doar sa sterg pozitiile respective din D394? Cele cu CLIENTI RESTAURANT?
- balazse246
Se pare ca la una dintre inregistrari ai uitat sa treci "B", verifica din nou.
Cel mai usor este sa mergi la "isieri" filtrezi dupa luna in cauza si dupa clientul in cauza, dupa care pe sortezi dupa "tip" (apesi pe cap de coloana unde scrie "tip") si vei gasi la inceput (sau la capat) pozitia inregistrat gresit.
Daca nu a functionat, actualizeaza programul si actualizeaza din nou declaratia si genereaza-l din nou fisierul pdf.
Cel mai usor este sa mergi la "isieri" filtrezi dupa luna in cauza si dupa clientul in cauza, dupa care pe sortezi dupa "tip" (apesi pe cap de coloana unde scrie "tip") si vei gasi la inceput (sau la capat) pozitia inregistrat gresit.
Daca nu a functionat, actualizeaza programul si actualizeaza din nou declaratia si genereaza-l din nou fisierul pdf.