stocuri
-
stocuri
Buna ziua,
Am listat o situatie stocuri si sunt materii prime care in situatie au stoc dar ele de fapt nu mai sunt. Cand vreau sa le dau in consum ma avertizeaza ca soldul este zero. Cum pot face ca acele pozitii sa nu mai apara in situatie?
Si sunt materii prime care le dau in consum nu mai apar in situatie dar cand inchid balanta imi aduce la materii prime sold debitor cu minus. Daca nu dau in consum materiile prime atunci imi apar in balanta dar ele practice sunt consumate. Cum pot regla acest lucru?
Multumesc,
Am listat o situatie stocuri si sunt materii prime care in situatie au stoc dar ele de fapt nu mai sunt. Cand vreau sa le dau in consum ma avertizeaza ca soldul este zero. Cum pot face ca acele pozitii sa nu mai apara in situatie?
Si sunt materii prime care le dau in consum nu mai apar in situatie dar cand inchid balanta imi aduce la materii prime sold debitor cu minus. Daca nu dau in consum materiile prime atunci imi apar in balanta dar ele practice sunt consumate. Cum pot regla acest lucru?
Multumesc,
Re: stocuri
Verifica gestiunea de pe care vrei sa faci descarcarea, este posibil ca le-ai incarcat pe alta gestiune la achizitie.
-
Am verificat e ok gestiunea din care am scazut materiile prime.
- fagarasa176
Atunci vrifica pe ce gestiune s'a facut incarcarea
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna,
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a putea valida facturile pe iesiri fara a avea productie la ele?
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a putea valida facturile pe iesiri fara a avea productie la ele?
-
Configurare societati - Setari diverse - Debifeaza "Nu permit validarea cand stocul devine negativ"
-
Buna ziua!Am o nelamurire in ceea ce priveste inreg facturilor...sunt platitor de tva la incasare ..cand introduc facturile ,trebuie sa bifez la casuta de tva toate intrarile de la furnizori,chiar daca acestia nu sunt platitori de tva la incasare?sau pun bifa doar la cei care sunt platitori de tva la incasare? Multumesc!
-
Bifa la toti(daca factura contine tva).