Buna ziua,
am o factura de vanzare deseu fier si imi da eroare la declaratia 394 , va rog sa ma ajutati cu indrumari .Am introdus factura cu tip T , dar cred ca mai trebuie ceva .
Mesajul de eroare este :
Eroare ! Nr facturi aferent produs de la inreg 1 este obligatoriu! Verificati inregistrare partener : 62
Eroare ! Baza aferenta produs de la inreg 1 este obligatorie! Verificati inregistrare partener : 62
Eroare ! Codul de produs de la inreg 2 are valoare eronata! Verificati inregistrare partener : 62
Eroare ! Nr facturi aferent produs de la inreg 2 este obligatoriu! Verificati inregistrare partener : 62
Eroare ! Baza aferenta produs de la inreg 2 este obligatorie! Verificati inregistrare partener : 62
Declaratia 394 la vanzare deseuri fier
-
Re: Declaratia 394 la vanzare deseuri fier
Tot ce este posibil ca lucrezi pe "nedefinit", ca urmare la nivel de articol (produs achizitionat) nu poti defini tipul produsului achizitionat.
Dupa ce ai generat fisierul pdf pentru D.394 mergi la furnizorul (la nr 62 din declaratie) in cauza si trebuie sa iti apara un rand in plus unde trebuie sa alegi tipul de produs achizitionat (ex: 23 - masa lemnoasa, etc.) si treci nr de factura, baza de calcul si TVA (daca este singura factura de la furnizor, atunci aceleasi date ca la randul principal).
Dupa ce ai generat fisierul pdf pentru D.394 mergi la furnizorul (la nr 62 din declaratie) in cauza si trebuie sa iti apara un rand in plus unde trebuie sa alegi tipul de produs achizitionat (ex: 23 - masa lemnoasa, etc.) si treci nr de factura, baza de calcul si TVA (daca este singura factura de la furnizor, atunci aceleasi date ca la randul principal).