Preluare date casa de marcat
-
Preluare date casa de marcat
Se pot prelua sau importa datele din casa de marcat din fisierele folosite pentru transmiterea formularului A4200?
Re: Preluare date casa de marcat
Nu direct din SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna seara,
Am primit de la administrator fisierul din casa de marcat sa pot importa in Saga Z-urile zilnice. Pana acum am reusit dar luna aceasta primesc mesajul " Completati demunirea produselor/serviciilor din rapoartele fiscale, pentru efectuarea importului".
S-a schimbat ceva? Ce nu fac corect?
Multumesc!
Am primit de la administrator fisierul din casa de marcat sa pot importa in Saga Z-urile zilnice. Pana acum am reusit dar luna aceasta primesc mesajul " Completati demunirea produselor/serviciilor din rapoartele fiscale, pentru efectuarea importului".
S-a schimbat ceva? Ce nu fac corect?
Multumesc!
completati in dreptunghiul din dreapta jos... altfel nu se importa..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
IN dreptughiul din drepta jos am:
-Card-5125.01
_Numerar-5311.2
-Credit-5125.04
Ce pot sa mai completez? Nu imi dau seama.
-Card-5125.01
_Numerar-5311.2
-Credit-5125.04
Ce pot sa mai completez? Nu imi dau seama.
pune o captură de imagine cu ecranul acela.. dacă poți.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
În stânga jos - DENUMIREA PRODUSELOR/SERVICIILOR!!!!!
Mai explicit de atât cum să scrie? În dreapta jos vorbim despre modalitățile de încasare.
Mai explicit de atât cum să scrie? În dreapta jos vorbim despre modalitățile de încasare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.