Buna ziua!
Am achizitionat o licenta de PS.
Calculatorul pe care am instalat programul SAGA PS s-a stricat, intre timp am cumparat un alt calculator si intrebarea mea la dvs.este daca pot pe aceeasi licenta sa imi descarc programul de PS pe noul calculator...sau trebuie sa chizitionez alta licenta?
Multumesc
licenta saga PS
Re: licenta saga PS
Acesta e raspunsul echipei Saga, atunci cand am mutat eu programul pe alt PC: "Pentru a muta programul pe un alt calculator/harddisk, copiati folderul programului pe noul calculator/harddisk si peste acesta, instalati versiunea completa a programului SAGA (de pe prima pagina a site-ului nostru).
Atentie! In aceasta situatie, codul de identificare va fi diferit intrucat acesta este unic pentru fiecare calculator/hardisk. Asadar, este necesar sa folositi optiunea “Reset” disponibila in contul de utilizator, care va va permite sa introduceti noul cod de identificare, obtinand instant si codurile de activare pentru ultima versiune a programului SAGA. Va rugam sa tineti cont de faptul ca prin mutarea programelor pe noul calculator, nu veti mai putea efectua actualizari pe cel vechi, iar operatiunea este permisa de maxim 2 ori in cadrul unei licente (1 an)."
Scrie-le!
Atentie! In aceasta situatie, codul de identificare va fi diferit intrucat acesta este unic pentru fiecare calculator/hardisk. Asadar, este necesar sa folositi optiunea “Reset” disponibila in contul de utilizator, care va va permite sa introduceti noul cod de identificare, obtinand instant si codurile de activare pentru ultima versiune a programului SAGA. Va rugam sa tineti cont de faptul ca prin mutarea programelor pe noul calculator, nu veti mai putea efectua actualizari pe cel vechi, iar operatiunea este permisa de maxim 2 ori in cadrul unei licente (1 an)."
Scrie-le!