licenta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
takom

licenta

#1 Mesaj de takom »

Rog sa ma lamuriti: cu o singura licenta pot instala programul pe doua calculatoare,astfel incat sa pot lucra in paralel pe ambele ? Astfel as avea si o arhiva a programului cat si a bazei de date,in cazul in care unul dintre calculatoare ar ceda.Eventual va rog sa ma sfatuiti,unde si ce date sa arhivez in afara programului,in vederea restaurarii ulterioare in cazul unor accidente tehnice. Va multumesc.

ovidiuo

Re: licenta

#2 Mesaj de ovidiuo »

Nu se poate .. va trebuie doua licente ! Pentru siguranta datelor, la cateva zile intrati pe "Administrare" -> "Intretinere BD", bifati "Salveaza datele pentru toate firmele" si apasati pe "Start" .. Dupa ce se incheie procesul, va duceti in Windows Explorer pe C:\SAGA C3.0 (locatia default in care este instalata SAGA) si copiati intreg folderul "SALV_BD" pe alt hard disk, pe alt suport media .. unde preferati dvs. ! In folderul "SALV_BD" sunt salvarile pentru toate firmele .. sub forma unor subfoldere, gen 0001, 0002, 0003 ... 00XX (in functie de cate firme aveti in SAGA). Ca sa stiti ce salvare (subfolder din "SALV_BD") corespunde unei anume firme, va uitati in SAGA la "Administrare" -> "Configurare Societati" .. codul din stanga din dreptul numelui corespunde unui folder "de salvare" : 0001, 00002 etc. ! .. sper ca m-am facut inteles .. daca nu, nu ezitati sa spuneti ! .. o zi frumoasa !

stroer1948

Re: licenta

#3 Mesaj de stroer1948 »

Poti sa lucrezi in retea (nu varianta client-server) pe oricate calculatoare, cu o singura licenta. Ambele calculatoare trebuie sa fie deschise.

Scrie răspuns