PLATA DUBLA
-
PLATA DUBLA
BUNA ZIUA.AM INCASAT IN REGISTRU DE CASA O FACTURA DIN LUNA MARTIE CARE ERA INCASATA. DIN NEATENTIE SAU DIN EROARE DE SISTEM IMI APAREA CA AM FACTURA NEINCASATA . PRECIZEZ CA A DOUA INCASARE S-A EFECTUAT IN LUNA IULIE. IN REGISTRU DE CASA IN PREZENT IMI APARE SUMA PLATITA CU MINUS.SA II RETURNEZ CLIENTULUI BANII CE TREBUIE SA FAC, CARE SUNT PASII?
Re: PLATA DUBLA
Bună ziua,
Dacă puteți citi acest mesaj, înseamnă că e o problemă. E o problemă cu modul în care scrieți dvs mesajele. Schimbați mesajul, prin editare, scriind normal, nu cu majuscule și poate primiți și răspuns.
Dacă puteți citi acest mesaj, înseamnă că e o problemă. E o problemă cu modul în care scrieți dvs mesajele. Schimbați mesajul, prin editare, scriind normal, nu cu majuscule și poate primiți și răspuns.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua. Am o problema cu un client.Am incasat o factura de doua ori , una in luna martie si cealalta in luna iulie.Ca sa ii returnez banii clientului trebuie sa fac dispozitie de plata? Ce operatiune trebuie sa fac in contabilitate
A doua incasare o veti conta in 473 (5121/5311 = 473)
Daca restituiti banii:
473 = 5311/5121
- prin casa cu dispozitie de plata: restituit suma incasata necuvenit (473 = 5311)
- prin banca: 473 = 5121 la explicatie: suma necuvenita
Daca restituiti banii:
473 = 5311/5121
- prin casa cu dispozitie de plata: restituit suma incasata necuvenit (473 = 5311)
- prin banca: 473 = 5121 la explicatie: suma necuvenita
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!