Saga PS se poate configura astfel ca bonurile fiscale de combustibil sa fie deductibile fiscal doar partial?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
lunceana

Saga PS se poate configura astfel ca bonurile fiscale de combustibil sa fie deductibile fiscal doar partial?

#1 Mesaj de lunceana »

Buna ziua !

Am si eu o intrbare cu privire la setarea Saga PS .
Exista posibilitatea ca un bon fiscal de combudtibil sa poata fi inregistrat 50% deductibil si 50% nedeductibil dar din casa/banca sa-l scada integral?
Din moment ce dupa furnizor si data trebuie sa definesti ce fel de cheltuiala e , si eu am creat o astfel de operatiune "Cheltuieli cu deductibilitate limitata 50%" mai departe m-am impotmolit pentru ca el totalizeaza si nu defalca nici unde cat e deductibil si cat nu. M-am tot uita in tot fel de setari dar nu am gasit .Singura varianta ce o pot folosi este sa inregistrez bonul de 2 ori odata cu suma deductibila si odata cu suma nedeductibila. Ma poate cineva indruma daca exista alta varianta?

Multumesc!

septimiuv

Re: Saga PS se poate configura astfel ca bonurile fiscale de combustibil sa fie deductibile fiscal doar partial?

#2 Mesaj de septimiuv »

Folosește un tip deductibil pentru tot bonul. La calculul impozitului o să știe programul ce sumă e deductibilă și ce sumă nu.

Scrie răspuns