Buna ziua,
mai asteptam de la Saga vreo actualizare a D112? Am vazut ca pe ANAF este o versiune noua a declaratiei...
Multumesc!
Actualizare D112
Re: Actualizare D112
Redescarcă și reinstalează ultima actualizare.
Asa am facut si acum am ultima versiune, care este si pe ANAF.
Nu stiam ca daca redescarc si reinstalez, mi se actualizeaza versiunile de declaratie.
Multumesc frumos!
Nu stiam ca daca redescarc si reinstalez, mi se actualizeaza versiunile de declaratie.
Multumesc frumos!
Buna ziua,
pe ANAF avem versiunea din 12.06 a D112 iar pe Saga din 27.05. Am dat deja reinstalare la Saga dar tot versiunea din 27 mai este.
Eu plec peste doua zile in concediu si as vrea sa o depun...oare primesc eroare daca depun versiunea din Saga? sau urmeaza curand actualizarea si in Saga?
Multumesc!
pe ANAF avem versiunea din 12.06 a D112 iar pe Saga din 27.05. Am dat deja reinstalare la Saga dar tot versiunea din 27 mai este.
Eu plec peste doua zile in concediu si as vrea sa o depun...oare primesc eroare daca depun versiunea din Saga? sau urmeaza curand actualizarea si in Saga?
Multumesc!
Depune declaratia așa cum e din Saga, și dacă zice ceva atunci la depunere atunci vezi... în rest nu contează.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
asa o sa fac, multumesc mult pentru raspuns!
Desi am intalat adobe pe calculator cand generez pdf-ul cu decl 112 din saga nu imi deschide pdf ci un fisier cu extensia xdp. Ma poate ajuta cineva?
-
Verificați în Control Panel ca fisierele de tip '.XDP' să se deschidă implicit cu programul Adobe Reader (din 'Control Panel'-Default Programs-Associate a file type or protocol with a program asociați extensia de fisier '.XDP' cu Adobe Reader);