buna ziua,
daca am achizitii de la persoane fizice neinregistrate ca platitori de tva, dar inscrise inregistrul special al agricultorilor ; unde prind aceste achizitii in D394.
Initial am prins aceste achzitii la presoanele inregistrate ca platitori , dar am primit eroare la depunere deoarece nu ii recunoaste ca platitori de tva.
D 394 pentru persoane inscrise in registrul agricultorilor
Re: D 394 pentru persoane inscrise in registrul agricultorilor
Nicăieri momentan. Nu-i mai prelua aiurea în declarație.
eu nu i-am prins, in schimb am primit notificare de la anaf pentru neconcordanta intre D300 si D394 pentru tva -ul aferent acestor achizitii !
Si de ce nu ai intrebat pe cei de la ANAF unde doresc sa le introduci?
urmeaza ! maine voi suna la asistenta contribuabili !
-
Buna ziua,
Aveti un raspuns de la asistenta contribuabili?
Am primit si eu notificare de la ANAf pentru neconcordanta.
Multumesc
Aveti un raspuns de la asistenta contribuabili?
Am primit si eu notificare de la ANAf pentru neconcordanta.
Multumesc
am primit un raspuns care nu m-a lamurit cu nimic , gen : " potrivit prevederilor art.2 alin(1) din OPANAF 1338/2008, indrumarea si asistenta contribuabililor constau in furnizarea de informatii cu caracter general in legatura cu modul in care acestia trebuie sa procedeze pentru a beneficia de un drept fiscakl sau pentru a se conforma unei obligatii fiscale."
poate alti colegii au avut succes, eu nu !.
poate alti colegii au avut succes, eu nu !.
Păi și asta nu este îndrumare exact pentru "a se conforma unei obligatii fiscale"?
Adică depunerea unei declarații completată corect este o obligație fiscală și nu o alegere personală. Habar nu au ce să răspundă. De aia au răspuns așa.
Adică depunerea unei declarații completată corect este o obligație fiscală și nu o alegere personală. Habar nu au ce să răspundă. De aia au răspuns așa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.