Buna seara,
Suntem interesati sa folosim programul SAGA C pe tableta Microsoft Surface Pro X deoarece este mai accesibila in calatorii. Stie cineva daca functioneaza la fel de bine ca pe laptop?
Multumesc!
Microsoft Surface Pro X
Re: Microsoft Surface Pro X
Problema e așa: nu a testat nimeni rularea pe Surface X. Această tabletă rulează pe arhitectură ARM având procesor Qualcomm. Iar Windows e o versiune specială pentru acest tip de procesoare. Aplicațiile din Windows Store rulează pe ea, restul aplicațiilor ce sunt destinate rulării pe procesoare x64 sau 836 - adică cele curente, vor rula într-un emulator. E posibil să funcționeze aplicația fiind una pe 32 bit. Dar nu va garanta nimeni asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc!
@ciobang490
Buna seara,
Ati testat rularea pe acesta tableta ? Eu as vrea sa rulez Saga intr-o masina virtuala Windows rulata pe macOS cu procesor apple M .
Multumesc
Buna seara,
Ati testat rularea pe acesta tableta ? Eu as vrea sa rulez Saga intr-o masina virtuala Windows rulata pe macOS cu procesor apple M .
Multumesc
Intr-o masina virtuala daca se instaleaza Windows x86 sau x64 nu sunt probleme decat de viteza de rulare.
Mai interesant este cum se manifesta Saga in Windows ARM, care mai nou functioneaza pe laptopurile cu procesoare qualcomm snapdragon X.
Poate o sa ne relateze aici pe forum cineva care a incercat.
Mai interesant este cum se manifesta Saga in Windows ARM, care mai nou functioneaza pe laptopurile cu procesoare qualcomm snapdragon X.
Poate o sa ne relateze aici pe forum cineva care a incercat.
Bine. Rulez eu chiar acum pe un laptop cu procesor Qualcomm X Elite. De fapt de azi vară. Nu este nicio deosebire. Mai ales că este program pe 32 bit și funcționează super ok.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ma bucur ca testati asa ceva... si ca e ok.