Societatea are soferi care lucreaza in belgia in baza contractului de prest serv incheiat cu o firma . Ei au contracul de munca in tara si primesc diurna 87.5 euro/zi.
In d112 sumele se duc la indemnizatii de delegare neimpozabile.Cred ca ar trebui sa se duca in declaratie la indemnizatii specifice detasarii transnationale neimpozabile.
Ce ar trebui sa fac?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Multumesc frumos
ref diurna
Re: ref diurna
Incearca in diverse>diurne sa-i operezi ca detasati in Belgia.
Eu am selectat Belgia si moneda euro,nu este posibilitatea de a selecta detasare in Belgia
Multumesc frumos
Multumesc frumos
In ianuarie platesc diurna din dec 2022 in mai multe transe. Vad ca se trece automat cursul din prima zi de delegatie.
Trebuie trecut manual cursul din ziua fiecarei plati ? si de cate ori introduc acelasi ordin de deplasare sa trec perioada partiala care o platesc ?
Multumesc mult pentru ajutor
Trebuie trecut manual cursul din ziua fiecarei plati ? si de cate ori introduc acelasi ordin de deplasare sa trec perioada partiala care o platesc ?
Multumesc mult pentru ajutor
Revin
Cand inregistram diurna in valuta cursul ramane cel din data plecarii( care este preluat automat) in delegatie chiar daca plata se face la o data ulterioara?
De la Saga imi spune ca suma in lei care se transmite in D112 este calculata in functie de cursul valutar din data plecarii in delegatie. In acest caz nu corespunde cu suma platita la alt curs.
Nu stiu cum sa procedez.
Multumesc frumos
Cand inregistram diurna in valuta cursul ramane cel din data plecarii( care este preluat automat) in delegatie chiar daca plata se face la o data ulterioara?
De la Saga imi spune ca suma in lei care se transmite in D112 este calculata in functie de cursul valutar din data plecarii in delegatie. In acest caz nu corespunde cu suma platita la alt curs.
Nu stiu cum sa procedez.
Multumesc frumos
De ceva timp la diurne programul nu mai preia automat cursul valutar. Si nici la operatiunile in valuta. Trebuie sa bifez ceva prin program ? Am ultima versiune si am facut si transferul la client-server-server. Multumesc frumos !
Problema a fost generată de BNR care a modificat ceva la formalul preluat pentru curs.
Refaceți actualizarea programului. Dacă și după refacerea actualizării se întâmplă asta, soluția este să comutați pe infovalutar.ro la Administrare - Întreținere BD pagina General.
Refaceți actualizarea programului. Dacă și după refacerea actualizării se întâmplă asta, soluția este să comutați pe infovalutar.ro la Administrare - Întreținere BD pagina General.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Super rapid raspunsul ! Multumesc din inima ! Ce ne-am face fara tine, Cristi ????