Salarii

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
poleacm757

Salarii

#1 Mesaj de poleacm757 »

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cum este corect sa apara pe state plata cei 100 lei ptr. fiecare copil la deduceri suplimentare sau la deduceri personale.Exemplu am salariat venit lunar brut-6000 lei deducere personala nu are dreptul,dar are 100 lei pentru cei doi copii.In statul de plata cand il tiparesc dupa validare cei 200 lei pentru cei doi copii imi apare la deducere personala.Nu stiu ce sa fac ar trebuii bifat pe undeva si nu stiu eu? Mentionez ca am trecut pe fiecare salariat copii cu bifa.VA MULTUMESC!

pomparaus

Re: Salarii

#2 Mesaj de pomparaus »

In stat apar la deducere personala.

poleacm757

#3 Mesaj de poleacm757 »

In statul de plata pe lunile ianuarie si februarie a aparut la deduceri suplimentare si acuma cand sa sa-l fac pe martie apare la deduceri personale si cred ca nu este corect.Va rog sa ma ajutati daca este asa corect.

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

Observ ca atunci cand (vorbesc despre acelasi salariat) beneficiaza de deducere personala si are si copii, da, apare in stat separat deducerea personala si deducerea suplimentara pentru copii, iar cand are venituri mari si nu mai beneficiaza de deducerea personala, cei cate 100 lei/copil apar la deducerea personala, nu la suplimentara.
Eu consider ca e corect rationamentul Saga : cele 2 deducerei( personala si suplimentara se aduna), dar cand nu ai deducere personala, este clar ca nu ai cum sa ai suplimentara (suplimentara la ce, la zero?) si atunci suplimentara (pt.copii) devine deducere personala.

poleacm757

#5 Mesaj de poleacm757 »

Multumesc frumos pentru raspuns ,multa sanatate domnul Pomparaus.

Scrie răspuns