eroare kit Revisal

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
serbani327

eroare kit Revisal

#1 Mesaj de serbani327 »

Am descarcat Revisal 6.0.9., arhiva rar este defecta, nu se poate extrage, nu se poate deschide si am incercat acestea pe mai multe calculatoare si sisteme de operare.
A mai avut cineva problema aceasta?

herganiec

Re: eroare kit Revisal

#2 Mesaj de herganiec »

Nu. chiar mai devreme am facut descarcarea si in zip am rulat direct fisierul revisal.msi si merge.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

dinut32

#3 Mesaj de dinut32 »

Eroare REVISAL- Imi da aceasta eroare-THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOWM FORMAT OR DAMAGED adica (ARHIVA ESTE ORI ÎN FORMAT NECUNOSCUT, SAU DEFECTATĂ).
Am descarcat arhiva revisal 6.0.9 si nu se poate extrage,nu se deschide.
Am incercat si de pe un alt calculator cu Widoows 11 si tot nu functioneaza.O sa mai astept poate pune o fereastra (iconita)cei de la ITM in revisal 6.0.8 in care sa putem actualiza automat. :evil:

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru SerbanI327
Incearca acum, deja s-a incarcat un fisier ZIP, in loc de RAR.

Pentru DinuT32
Anterior instalarii, ce versiune ai avut, cumva 6.0.8?
Eu am avut vers.6.0.8 instalat pe Windows 10 si nu am intampinat nici o problema (ii drept ca am lansat setup.exe si nu Revisal.msi, cum scrie in instructiuni).
In ceea ce priveste actualizarea automata, cred ca suntem putin departea de asa ceva cand discutam despre Inspectia Muncii.

dinut32

#5 Mesaj de dinut32 »

Buna ziua,
Multumesc Balazse pentru raspuns. Da am versiunea 6.0.8.Windows 11.
Pe data de 13.04.2023 am instalat versiune 6.0.9 si sa descarcat.Probabil ca au remediat eroarea cei de la ITM.
Si aveti dreptate suntem foarte departe.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Salut.
Am o salvare de revisal versiunea 6.06. am instalat pe alt calculator aceeasi versiune 6.06 de la ITM, am restaurat salvarea de pe stick, a mers.
apoi am incercat pe acelasi calculator sa actualizez urmatoarea versiune 6.07, apoi 6.08. si 6.09.
Nu merge de nici o culoare de la 6.07. la 6.08 zice ceva de COR ca nu sunt bune...
Am incercat la sediul ITM, dar nu au vrut să facă ei trasferul până la pe 6.09..
știe cineva vreo rezolvare...? aș putea să trimit arhiva pe mail.. Mulțumesc.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

pascutac

#7 Mesaj de pascutac »

După ce ai instalat versiunea 6.0.7, deschizi Revisal, mergi la Instrumente, click pe actualizare COR, instalezi 6.0.8, mergi la Instrumente, click pe actualizare COR, instalezi 6.0.9.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

încerc azi. să vedem ce iese.. ms

suciuc250

#9 Mesaj de suciuc250 »

Buna
Herganiec, cum ati rezolvat problema cu revisalul? Am aceeasi eroare, mi-au disparut codurile cor.

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

au fost cu arhiva veche la ITM si mi-au tranferat pt ulștima versiune de revisal.

Scrie răspuns