Gestiune marfa

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
barbierua719823

Gestiune marfa

#1 Mesaj de barbierua719823 »

Buna ziua.
Am o situatie si as avea nevoie de ajutor: o societate la care se lucreaza pe gestiune cantitativ-valorica achizitioneaza marfa, dar neavand depozit, aceasta ramane intr-un depozit si de acolo se si vinde, societatea intocmeste factura catre client, iar depozitul se ocupa cu incarcarea marfii pentru client si ne emise pentru servicii factura de incarcare si depozitare, iar la sfarsit de luna un raport cu stocurile existente.
1.Cum se poate crea in Saga gestiune pentru marfa cantitativ-valoric tinuta in acest depozit?
2. In fiecare luna, pe baza raportului cu stocurile, vor fi pierderi, cum se pot descarca din gestiune astfel incat sa ramana stocul corect?
3. In situatia in care se achizitioneaza 2 produse pe care cei din depozit le amesteca rezultand produsul final care se va si vinde cum se vor inregistra cele 2 produse si produsul nou in gestiune cantitativ-valoric?
Multumesc anticipat

balazse

Re: Gestiune marfa

#2 Mesaj de balazse »

1. Ca orice gestiune cantitativ-valoric. Gestiunea reprezinta o locatie.
2. Prin operatii speciale (descarcare), asta daca nu se imputa.
3. Daca la receptie stii ca cele doua produse se vor inbina, atunci deja asa faci receptia, in rest doar prin operatii speciale.

Scrie răspuns