Buna ziua,
La accesarea meniului E-Factura se primeste eroarea: "Nu s-a putut identifica certificatul folosit la autentificare".
M-am delogat de la SPV si am incercat din nou generarea codului de acces fara nicio modificare.
Daca accesez de mai multe ori E-factura cateodata apare un mesaj de preluare al unui raspuns dar de cele mai multe ori apare eroare mentionata.
Programul este actualizat la ultima versiune .563
Eroare certificat E-factura
Eroare certificat E-factura
- Fişiere ataşate
-
- EROARE SAGA CERTIFICAT.jpg (19.92 KiB) Vizualizat de 1109 ori
Re: Eroare certificat E-factura
De unde aveți certificatul? De la certsign cumva? E în cloud sau pe token fizic?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
E de la Certsign problema la fel si la mine ... Eroare e "Nu s-a putut identifica certificatul folosit la autentificare" sau {"eroare":"Nu aveti dreptul sa descarcati acesta factura","titlu":"Descarcare mesaj ..."}
Practic fiind picat Certsign ... si e ceva grav ... aparent nu se poate verifica lantul de incredere.
Practic fiind picat Certsign ... si e ceva grav ... aparent nu se poate verifica lantul de incredere.
Eroarea cu "Nu s-a putut identifica certificatul folosit la autentificare" era de la ANAF. Nu avea nicio legătură cu CertSign. Doar coincidența a făcut să apară acum când au fost probleme la certSign.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.